Verpleegkundige ELV, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verpleegkundige en gaat jouw hard sneller kloppen van ELV zorg?
 • Ben jij die kartrekker waarnaar ons team op zoek is?
 • En ben jij graag de spin in het web tussen diverse disciplines?

Ja? Mooi, dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Eugeria zijn wij op zoek naar een ervaren Verpleegkundige niveau 4 of 6 voor onze ELV (eerstelijns) woning. Binnen deze woning hebben onze cliënten allen een eigen kamer vanuit een stukje hotelmatigheid. Jij helpt onze cliënten met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL-taken, maar natuurlijk ook doormiddel van verpleegtechnische handelingen. Je bent tenslotte niet voor niets een ervaren verpleegkundige. In deze functie kun jij jouw zorg hart sneller laten kloppen, want aan uitdaging geen gebrek! Jij bent de spin in het web tussen de client, het team en diverse externe partijen. Als aanspreekpunt ben jij dan ook nauw betrokken bij contacten met de naaste families van onze cliënten. Samen met de cliënt ga je op weg naar een zo spoedig en goed mogelijk herstel om er samen voor te zorgen dat de cliënt na opname zijn leven weer kan hervatten.

Belangrijk is dat jij als Verpleegkundige onze cliënten begeleidt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel. In deze rol wordt er dan ook beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.

Als collega kom jij in een team van Verpleegkundigen en Helpenden te werken. Jouw diensten zijn wisselend. Jij werkt alle diensten, zowel verpleegkundige (pieper)diensten en een gedeelte boventallige verpleegkundige diensten. Het gaat hierbij om dag-, avond- en nachtdiensten.

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 of 6 (HBO-V)
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en weet adequaat te handelen
 • Je bent een kartrekker en weet met jouw positiviteit mensen in beweging te zetten
 • Jij bent een verbinder en weet als geen ander verschillende partijen bij elkaar te brengen

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.     

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! 

Interesse

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Judith Hofman - Reuvekamp, tel: 06-82935578
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110597

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland