Verpleegkundige en verzorgende IG Aalten en Bredevoort
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als Verpleegkundige en ook als Verzorgende IG samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de bewoners in het woonzorgcentrum. Je zorgt voor een plezierige woonomgeving. Je taken lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeftes van de bewoners. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg.

Je ontvangt leiding van Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum Sandra Veerbeek.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verpleegkundige niveau 4 en voor de functie van Verzorgende IG een diploma verzorgende niveau 3. Wij verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor 20-24 uur per week en een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.  Woonzorgcentra Beth San en het Ambtshuis zijn appartementencomplexen voor verzorgd wonen. In deze appartementencomplexen zijn allerlei voorzieningen en activiteiten die gericht zijn op zo lang mogelijk vertrouwd en zelfstandig wonen.

 

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel dan met Sandra Veerbeek, Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum, tel. 06 –23 40 07 87.

 

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk op 4 juli a.s. via de sollicitatielink op onze vacaturepagina. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Vacature
Intern nummer 298
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-06-2019
Reageer voor 04-07-2019
Ingangsdatum 05-06-2019
Nummer 46364

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)