Verpleegkundige
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een Verpleegkundige met affiniteit voor cliënten met somatische klachten?
 • Heb jij jouw zaken altijd tot in de puntjes geregeld?
 • Zoek jij een leuke baan in een gezellig en vrolijk team van collega’s?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Reggedal in Enter zijn wij op zoek naar een collega op onze afdeling somatiek. Hier wonen 16 cliënten met allemaal hun eigen appartement en er is een gezellige gezamenlijke huiskamer. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Een aantal bewoners zit graag op zijn/haar eigen kamer, andere bewoners zitten graag in de huiskamer. Hier kijken we televisie, lezen we de krant, doen we een spelletje én eten we samen! Hoe leuk is dat!

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO) en stelt het zorgleefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorg specialisten en externe zorgprofessionals. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de cliënt een Waardevol Leven kan leiden.  

Naast het verlenen van warme zorg ben je als verpleegkundige ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder professionaliseren van de zorg binnen onze locatie. We denken allemaal mee hoe het anders of beter kan. Jij neemt vervolgens mede het initiatief om de benodigde acties uit te zetten, zodat we samen de kwaliteit van zorg zo optimaal mogelijk krijgen. Natuurlijk houd jij je ook bezig met een specifiek aandachtsveld waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent. Je helpt en coacht je collega's in het bijblijven op het gebied van verpleegtechnische handelingen door o.a. de inzet van scholing. Op onze locatie hebben we daarnaast nog veel meer aandachtsvelden die wellicht nog beter bij je ambities aansluiten, samen komen we daar wel uit!  Wat ons sterk maakt als team is dat wij iedereen in zijn kracht zetten , open en eerlijk zijn, ieder vult elkaar aan. Zo is het team van alle kwaliteiten voorzien.

En dan nu iets over jouw diensten. We verwachten van jou als Verpleegkundige dat je zowel vroeg, laat als nachtdiensten werkt. In de ochtend werk je met twee collega’s en na de middag ben je alleen op de afdeling tot dat de late dienst begint. Ook in de avonden werk je samen met een collega, deze verzorgt eerst de broodmaaltijd op de huiskamer en later zal deze collega ondersteunen in de avondzorg.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in deze rol
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om jouw kennis en ervaringen van grote betekenis te laten zijn voor onze cliënten
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal €3.471,49  Bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Antoinette ter Braak: [email protected] of Marina Holtkamp: [email protected]

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Antoinette ter Braak: [email protected] of Marina Holtkamp: [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 25-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112820

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland