VERPLEEGKUNDIGE (GRZ/revalidatie)
Liberein

Help jij Marga zodat ze straks weer kan dansen?

Onze locatie Klaaskateplein bestaat uit vier wooneenheden, waaronder De Brink. Hier bieden we revalidatiezorg aan 32 mensen die tijdelijk zorg nodig hebben. Er zijn 2 cliëntteams met in totaal ongeveer 40 collega’s. Voor De Brink zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige, voor 24 uur per week.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt. Daarnaast kom je ook in de verpleegkundige dienst te werken.

Binnen Liberein heb je als verpleegkundige bovendien doorgroeimogelijkheden naar de functie van verpleegkundig persoonlijk begeleider.

Wat breng je mee

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Verpleegkundige Niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden we? 
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG 45 (minimaal € 2.419,91 – maximaal € 3.264,29) van toepassing.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, via telefoonnummer 06-13747436.

 

Type Vacature
Intern nummer 2021-54
Organisatie Liberein
Locatie Klaaskateplein
Postcode 7523 JZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, tel. 06-13747436
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 03-05-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 17-05-2021
Nummer 67919
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein