Verpleegkundige
Hanzeheerd

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze cliënten fijn wonen, zich veilig voelen en een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven ervaren. Je laat je primair leiden door de wensen van de cliënt, haar naasten en dat de collega’s goed geïnformeerd zijn over de situatie van de cliënt.
Je hebt een centrale rol in het  zorg- en begeleidingsproces. Samen met het team bewaak je het welbevinden van onze cliënten. Je analyseert situaties en processen en je bent proactief in het in gang zetten van verbeteringen. Aan de hand van diverse vraagstukken en ontwikkelingen die spelen op de afdelingen, kom je o.a. tot aanbevelingen voor kwaliteitsverbeteringen. Je hebt een adviserende instruerende rol naar jouw collega’s bij de uitvoering van verpleegtechnische handelingen en in complexe zorgsituaties. Hiermee draag je een steentje bij in de deskundigheidsbevordering.
Taken in het kader van bewaking en monitoring van de kwaliteit van zorg maken onderdeel uit van je werk. Bijvoorbeeld het voorbereiden en deelnemen aan de MIC-commissie en/of andere commissies.

Wie ben jij?

Je werkt zelfstandig en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt en bent collegiaal. Verder:

 • Beschik je over het diploma Mbo4 Verpleegkunde
 • Heb je bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg
 • Ben je daadkrachtig en laat jij je niet snel uit het veld slaan

Wat krijg je van ons?

Jij zorgt voor onze cliënten, dus wij zorgen voor jou. Wij vinden het écht belangrijk dat jij jouw werk als meer dan een baan ziet. Daarom zetten wij jou centraal, want jij maakt het verschil. Je krijgt:

 • Vanaf je eerste werkdag een vast contract voor onbepaalde tijd.
 • Salaris conform CAO-VVT FWG 45: €2.773 tot €3.362 bruto per maand (o.b.v. 36u).
 • Je ontvangt in mei 8% vakantiegeld en in november 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een gezellig team met collega’s waarop je kunt terugvallen.
 • Fijne secundaire voorwaarden, zoals collectiviteitskorting en een (elektrische) fiets.
 • Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.
 • Veel leuke activiteiten, georganiseerd door onze personeelsvereniging.
 • Een verantwoordelijke functie bij een innovatieve organisatie, met professionele collega’s en bovenal een prettige werksfeer!

Hebben we jouw interesse gewekt?
Kies dan voor een baan als verpleegkundige in de Bongerd! Je kunt reageren middels onderstaande knop.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie van verpleegkundige kun je contact opnemen met met Ingrid van Olst (teammanager) via 06-15563577.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Leonie Broekman (recruiter Hanzeheerd) via 06 – 1929 7055.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
In de zorghuizen Brinkhoven in Heerde en De Bongerd in Hattem bieden wij huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging aan circa 140 ouderen. Daarnaast bieden wij zorg aan huis bij de in- en aanleunwoningen in en om onze panden. Uitgangspunt in al onze zorg- en dienstverlening is het welbevinden van onze cliënten. Hanzeheerd is in juni ’21 overgegaan op het bieden van WLZ-behandeling (verpleeghuiszorg). Je kunt dus rustig stellen dat we nog midden in deze transitie zitten. Wil jij graag werken in een omgeving die volop in beweging is en waar ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan vooral even verder!

Hanzeheerd valt sinds 1 juni 2021 onder de Stichting IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met 14 locaties in de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Zij biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg in combinatie met lokale uitvoering, waarbij de eigen identiteit en verbondenheid met de lokale samenlevingen behouden blijft.
Deze functie is gericht  op het verbeteren en borgen van de kwaliteit van de steeds complexer wordende zorg aan onze cliënten. De  doorontwikkeling van verzorgingshuis naar verpleeghuis staat daarbij centraal.

Type Vacature
Intern nummer 190
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd De Bongerd
Postcode 8051VL
Stad Hattem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Leonie Broekman
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 19-08-2021
Reageer voor 27-09-2021
Ingangsdatum 15-09-2021
Nummer 70564
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd