Verpleegkundige Hengelo/Enschede 28 tot 36 uur per week
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Medische Zorg Unit Hengelo/ Enschede

Vanuit een multidisciplinair geheel verzorgd u de medische zorg en de medicatieverstrekking binnen Hengelo en Enschede. Binnen Enschede is de MZU gevestigd aan de Ripperdastraat 8. In Enschede werkt men 60 % ambulant en in Hengelo werkt men 100 % ambulant.

Bezoekers van de MZU zijn mensen die langdurig verslaafd zijn met veelal complexe problematiek; het is de kunst om een goede band met ze op te bouwen om vervolgens met hen de goede richting in te bewegen. Binnen de langdurige verslavingszorg is veel betrokkenheid van bezoekers, deelnemers en cliënten. Naast de verschillende gebruiksruimtes en behandelmodules is er een ontwikkelteam, veel dagbesteding en er werken veel vrijwilligers.

De vacature staat open in verband het uitbreiden van de werkzaamheden, met ingang van 1 juni 2019.

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde Mbo-V of HBO-V opleiding.
  • Je ben BIG-geregistreerd.
  • Je hebt affiniteit met mensen met een langdurige verslaving.
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs (B)
  • Je bent flexibel en stressbestendig en kunt zowel zelfstandig alsook in teamverband en multidisciplinair werken.
  • Je bent in staat om te gaan met tegenstrijdige belangen.
  • Je bent in staat mensen te motiveren.

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. De functie is ingedeeld in functiegroep 45, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal € 1.843,-- maximaal € 3.135,-- bruto per maand bedraagt (op het salarisniveau 1 juli 2018). Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Daarvoor heeft Tactus verschillende mogelijkheden. Zo kun je verschillende E-learningmodules volgen en biedt Tactus haar medewerkers interne trainingen aan.

Bijzonderheden

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

 

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

 

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-080
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Enschede, locatie Ripperdastraat
Postcode 7511JR
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Michel van Naarden, manager, telefoonnummer: 0657310624. Margreet van den Heuvel/ Maarten Keizer, senior verpleegkundige, telefoonnummer: 0883822887
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 15-04-2019
Ingangsdatum 1 juni 2019
Reageer voor 01-05-2019
Nummer 45049
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg