Verpleegkundige in de nacht, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij op je best in de nachtelijke uren?
 • Werk je het liefst lange diensten?
 • Ga je graag zelfstandig aan de slag?

Dan is dit dé functie voor jou!

We zoeken jou, als verpleegkundige niveau 4, voor ons vaste nachtdienstteam op het Woolde in Hengelo. Op deze mooie locatie, die in 2021 nieuw in gebruik is genomen, wonen 84 cliënten met allerlei verschillende achtergronden. We hebben diverse doelgroepen op onze afdelingen, zoals somatiek, pg, spoed wlz en een niet-westerse afdeling. Dat klinkt heel gevarieerd, toch?

Jij ziet als verpleegkundige in de nachtzorg, in iedere doelgroep de uitdaging. Je wil de cliënt graag een rustige en fijne nacht bezorgen. Je bent er voor geplande zorgmomenten, maar veelal voor de ongeplande zorg. Je weet nooit wat er op je af komt in de nachtzorg, geen enkele nacht is hetzelfde en dat maakt jouw werk zo ontzettend leuk!

Je werkt in de nacht altijd samen met een collega, verzorgende niveau 3 of helpende. Jullie maken een taakverdeling om zo de zorgtaken die jullie hebben over de 2 gebouwen van het Woolde goed te verdelen. Je werkt als verpleegkundige mee in de 24 uurs bereikbare dienst voor het Woolde.  

Wie ben jij

 • Een ervaren verpleegkundige met een gezonde dosis humor
 • Je bent doortastend en kunt adequaat handelen
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je kunt goed zelfstandig werken

Je vindt bij ons

 • Een fantastische werklocatie met veel diversiteit!
 • Een vast nachtdienstteam met gedreven collega’s
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45, met maximaal € 3.575,63 per maand op basis van 36 uur
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected].

We zijn erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega’s die werkt op de niet-westerse afdeling van het Woolde! Die kun je hier bekijken. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 120225

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland