Verpleegkundige in de wijk - Flexteam
Verian

Wij zoeken jou!

Voor ons flexteam zijn wij op zoek naar een collega

Verpleegkundige in de wijk

Uren en werkgebied in overleg

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige in de wijk verricht je begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische taken bij cliënten thuis en zorg je er samen met het team voor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd en het op hetzelfde niveau wordt gehouden. De zorg die je als Verpleegkundige in de wijk verleent richt zich op minder validen, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase. Binnen het team begeleid je als Verpleegkundige in de wijk collega’s, bevorder je deskundigheid en geef je advies. Ook het plannen en coördineren van zorg behoort tot de taken van de Verpleegkundige in de wijk.

Wat biedt Vérian?

Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als Verpleegkundige in de wijk kom je terecht in een inspirerend team en innovatie organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng. Het salaris van een Verpleegkundige in de wijk is conform de cao VVT in FWG 45. Er is veel mogelijk bij Vérian, uren zijn dan ook in overleg. Als Verpleegkundige in de wijk heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Wat vragen wij van jou?

Als Verpleegkundige in de wijk ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 4 Verpleegkunde. Daarnaast kun je als Verpleegkundige in de wijk een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je BIG geregistreerd. Het spreekt voor zicht dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken. Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst?

Reageer dan direct via de knop 'sollicitatie' hieronder!

Voor vragen bel of app met Wendy Seiger, 06-51183065.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gehele werkgebied
Postcode 7336 BA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 26-08-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 25-03-2021
Nummer 61988
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian