Verpleegkundige in de wijk, niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ster in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen?
 • Houd jij ervan om bij de cliënten thuis te komen en ze de beste zorg te leveren?
 • Heb je humor en kijk je altijd naar mogelijkheden?

Dan willen we ontzettend graag kennismaken met jou!

Ons team Oldenzaal, de Thij en Essen heeft een vacature open staan voor een verpleegkundige in de wijk, niveau 4. We bieden een heel uitdagende baan in een leuke wijk. Wat onze wijk vooral zo interessant maakt is dat we ontzettend veel afwisseling hebben. We hebben cliënten van jong tot oud (21 jaar tot 90+), diversiteit in zorgzwaarte en cultuur en verschillende vormen van zorg; van kortdurende zorg tot chronische verpleging en hoog complexe zorg. Onze routes kun je afleggen op onze Carintreggeland e-bike of onze Carintreggeland fiets. Wel is het fijn dat je zelf in het bezit bent van een auto en rijbewijs, voor wanneer het Nederlandse herfst-/ winterweer zijn intrede doet.

In ons team hebben we ongeveer 18 medewerkers, van jong tot oud met alles er tussenin. Want ons kenmerkt is dat we allen een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Oldenzaal Thij en Essen is ook een erg gezellig team, we hebben het erg leuk met elkaar en zijn altijd in voor een feestje. 

We zoeken collega's die van aanpakken weten, oprecht geïnteresseerd zijn in de cliënt en in de naaste collega’s. Die ook van afwisseling houden in de zorgvragen, in cliënten met verschillende achtergronden en die de werkomgeving leuk vinden.

Bij wensen van de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie opnieuw en neem je zo nodig maatregelen. Je hebt nauw contact met je collega’s, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van de cliënt en hun omgeving. Je bent een waardevolle toevoeging aan ons team. We doen het met elkaar, zetten samen de schouders eronder, want samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier kunnen wij waardevol werk leveren!

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4
 • Jij kunt zelfstandig werken en bent een echte doorpakker
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je bent +/- 20 uur beschikbaar (mag ook meer) en staat te trappelen om bij ons te beginnen

Wat vind je bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een uitdagende baan met veel fijne collega’s
 • Veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Gratis lidmaatschap van de Carintreggeland Ledenservice!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Danieck Poppink (06-34359901) of Brigitte Lohuis (0634358426)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72802

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland