Verpleegkundige in de wijk (Staphorst)
Carinova

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in de thuiszorg als verpleegkundige in de wijk?

Team Staphorst Buiten is een dynamisch en zeer betrokken team met een gevarieerde cliëntensamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. In dit zelfstandige team bepaal je samen met jouw collega’s hoe de zorg wordt ingevuld. Team Staphorst Buiten verleent zorg in het buitengebied van Staphorst; hier vallen IJhorst en Punthorst ook onder.

Samen met je team ben je op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënt. Om de zorg zo goed mogelijk te kunnen geven aan cliënten vindt Carinova het net als jij heel belangrijk dat jij jouw kennis regelmatig opfrist. Doordat je werkt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook een inspirerende bijdrage leveren aan de teamontwikkeling.

 

Carinova biedt jou:

 • Je kunt per direct beginnen!
 • Inschaling in FWG 45 van de cao VVT (max. € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • 20 uur (overleg is hierin mogelijk)
 • Variatie aan verpleegtechnische handelingen
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde niveau 4
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je hebt een hart voor de zorg
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s

Bijzonderheden

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf als de geschikte nieuwe collega voor het team Staphorst (buiten)? Ben je echter in het bezit van een diploma Verzorgende IG? Ook dan nodigen we jou van harte uit om jouw cv en motivatiebrief naar ons toe te sturen! We zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lisa Kooiker, te bereiken op 06-51926344 / l.kooiker@carinova.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt: 0570-518379 / matchpunt@carinova.nl.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij via 06-12760975.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-06-2020
Reageer voor 04-09-2020
Ingangsdatum 04-06-2020
Nummer 53174
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova