verpleegkundige
InteraktContour

Informatie

Ben jij mbo-v'er en wil jij graag samen met je collega's het verschil maken voor onze cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel? Dit is je kans! We zijn op zoek naar een verpleegkundige die in samenwerking met de regieverpleegkundige het verpleegkundig proces op onze locatie in Amersfoort overziet en continu verbetert.

Jouw rol

Samen met het team ben je werkzaam op de locatie en verdeel je de werkzaamheden. Als verpleegkundige initieer, organiseer en plan je de verpleegkundige zorg voor meerdere cliënten. Je zorgt dat de betrokken disciplines op de hoogte zijn van de gezondheidstoestand van de cliënt. Bij complexe casussen kun je terugvallen op en ontvang je coaching van de regieverpleegkundige.

Het meewerken in de zorgroutes en het bieden van psychosociale begeleiding aan cliënten is onderdeel van je werk. Tijdens jouw werkzaamheden staat preventie en het bevorderen van herstel, gezondheid en vitaliteit van de cliënten centraal.

Naast de zorgroutes krijg je tijd om een bijdrage te leveren aan het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg. Dit doe je in samenwerking met de regieverpleegkundige. Daarbij kun je denken aan het geven van klinische lessen en het coachen en adviseren van collega's omtrent de zorgverlening en verpleegtechnische handelingen. Je draagt het verpleegkundig beleid uit naar collega's. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat er volgens beleid en protocollen wordt gewerkt. Samen met collega's zie je er onder andere op toe dat de bevoegd- en bekwaamheden op de locatie altijd actueel en op orde zijn. Ook het toetsen van verpleegtechnische handelingen behoort tot jouw takenpakket.

Je legt verantwoording af aan de teammanager. Deze stuurt jou ook aan.

Jouw werkplek

Woonlocatie Dodoensserre ligt in de moderne wijk Kattenbroek in Amersfoort. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 26 bewoners. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen.

Je komt te werken in een team dat bestaat uit een zorgregisseur, een verpleegkundige, woonbegeleiders, zorgassistenten en huishoudelijk medewerkers. We zijn een team dat volop in ontwikkeling is. Dat vraagt een flexibele instelling aangaande het omgaan met veranderende processen. Binnen het team vinden we het belangrijk om elkaar te versterken en verantwoordelijkheid te nemen voor elkaar.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor minimaal 24 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.381,- tot maximaal €3.452,- bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek
  • onregelmatigheidstoeslag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • de mogelijkheid om op onze kosten een vervolgopleiding te volgen
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
  • een mbo-diploma verpleegkunde en een geldige BIG-registratie
  • minimaal 3 jaar werkervaring als verpleegkundige
  • je denkt team-overstijgend en neemt collega's mee in de verpleegkundige processen
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe verpleegkundige?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met maandag 3 oktober aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Kim Roemers, teammanager a.i., op 06-83665584.

Meer informatie over woonlocatie Dodoensserre bekijk je hier


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort
Postcode 3823 DJ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 01-09-2022
Reageer voor 04-10-2022
Nummer 113661

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour