Verpleegkundige kleinschalig wonen ouderenzorg Zwolle (parttime)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor onze bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben.

Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van verpleegkundige bij Driezorg!

Voor locatie Havezate, team kleinschalig wonen, zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige voor 24-32 uur per week.

Werken als verpleegkundige
Wat heb jij een mooi vak! Je zorgt voor onze bewoners en daar zijn we erg blij mee.
Binnen een team heb je een coachende rol. Jouw collega’s coach, ondersteun en adviseer je bij de (verpleegtechnische) handelingen die er verricht worden. Daarnaast informeer je bewoners en mantelzorgers over de gevolgen van de gezondheidsklachten of ziektebeelden. Wat betekent dit voor het (totale) functioneren en de zorg en begeleiding die ze mogen verwachten?
Op de afdeling waar jij als verpleegkundige aan de slag gaat, wonen 18 bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag. Wonen en welzijn staat voorop! Je werkt nauw samen met de behandelaren maar ook met mantelzorgers om de hulpvraag rondom deze bewoners goed af te stemmen. Met elkaar proberen we van iedere dag weer een leuke dag te maken die betekenis geeft aan het leven van de bewoner. Jij hebt een coördinerende rol in de uitvoering hiervan en stimuleert collega’s en bewoners om zo veel als mogelijk zelf te doen. Gelukkig ben je wel altijd dichtbij voor als iemand jouw hulp nodig heeft!

Herken jij je in het volgende?
Humor onderling tijdens het werk maar vooral ook met bewoners in de uitvoering van zorg- en dienstverlening levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en welbevinden van medewerkers en bewoners. Daarnaast heb je contact met de familie van de bewoner om het welzijn van de bewoner te bespreken. Je hebt kennis van onbegrepen gedrag en weet hier goed mee om te gaan.

Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding. De voorkeur is dat je je BIG-registratie actueel hebt. Is deze niet actueel? Laat het ons weten en wie weet kunnen we toewerken naar een herregistratie. Je weet vast dat de zorgvraag complexer wordt, maar door jouw kennis van zorg technische handelingen heb jij daar geen moeite mee. Je werkt zelfstandig en organiseert je werk op een eigen manier, maar je vindt het ook fijn om terug te kunnen vallen op je kundige collega’s. Je vindt het daarnaast belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bijzonderheden

Wij bieden jou

Een salaris van minimaal € 2.495,33 en maximaal €3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 45 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.

  • een contract voor 24-32 uur per week. Liever meer of minder uren? Laat het weten!
  • een contract voor onbepaalde tijd als dit jouw voorkeur heeft. We hebben vertrouwen in jou en in onze samenwerking.
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng.
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s.
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod.
  • heb jij voorkeur voor een van onze locaties, laat het weten!

Word jij hier blij van? 

Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. 

Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? Laat het dan weten aan Vera Dijns, recruiter, via 06-50168027 of via [email protected] Stuur gerust een Whatsapp.

Wil je graag in gesprek zonder te solliciteren of twijfel je of je passend bent? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda!

Klik op deze link om de afspraak in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

De werving van zorgprofessionals bij Driezorg verzorgen wij zelf. Wij hebben geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie De Havezate
Postcode 8031MK
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 22-02-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 22-02-2023
Nummer 116593
Doorsturen Bekijk PDF