Verpleegkundige kleinschalige PG Afdeling Raalte
Carinova

Functieomschrijving

Wil jij graag werken op een kleinschalige PG-afdeling? En lijkt het je leuk om nauw samen te werken met je duo collega? Dan ben jij misschien wel de collega waar wij naar zoeken! Voor de afdeling Jan van Arkel G/H zijn wij namelijk op zoek naar een Verpleegkundige die een duo gaat vormen met de huidige Verpleegkundige om zo samen deze functie vorm te geven. 

Carinova heeft tien intramurale locaties in de regio Salland. In Raalte is dit woonzorglocatie De Hartkamp. Binnen De Hartkamp is de kleinschalige woonvoorziening, Jan van Arkel, op zoek naar een collega voor de functie Verpleegkundige. Als Verpleegkundige maak je deel uit van een zelfstandig team waarbij de bewoners centraal staan.

Jan van Arkel G/H is een afdeling voor bewoners met een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie (PG). Veel bewoners die intensieve begeleiding nodig hebben, vinden een kleinschalige woonvorm prettig. De bewoners hebben hun eigen zit-slaapkamer, sanitair en delen met elkaar een gemeenschappelijke huiskamer/woonkeuken. In deze woonvorm is 24 uur per dag verzorging, verpleging en behandeling beschikbaar. Het team van Jan van Arkel G/H is op zoek naar een enthousiaste collega! Een collega die - net als het team - klaar staat voor de bewoners, maar ook voor de collega’s. Collegialiteit en flexibiliteit is belangrijk!

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde (niveau 4)
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Naast een hart voor de zorg heb je affiniteit met de PG-doelgroep
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je vind het leuk om nauw samen te werken met je duo collega. 

Carinova biedt jou

 • Je bent direct welkom in het team
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • 24 uur
 • Inschaling in FWG 45 van de cao VVT (max. € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je jouw kennis regelmatig kunt opfrissen

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Marieke Zomer - Koops (locatiemanager), te bereiken op: 06-23100464) 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marije Schreur, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer: 06-22843844. Bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij via 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie St Jozef - Deventer / De Hartkamp - Raalte
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 14-04-2021
Reageer voor 14-05-2021
Ingangsdatum 14-04-2021
Nummer 65289
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova