Verpleegkundige (mbo) (m/v) (24 tot 32 uren)
Hanzeheerd

Functieomschrijving

Wie is Hanzeheerd?
Hanzeheerd is een kleine zorgorganisatie bestaande uit Brinkhoven in Heerde en De Bongerd in Hattem. Zij biedt huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging aan ongeveer 140 bewoners. Ook wordt er thuiszorg geboden in de zorgwoningen bij beide locaties. In alle zorg- en dienstverlening die Hanzeheerd verleent, is het uitgangspunt dat  het welzijn en welbevinden van de bewoners/cliënten voorop staat. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, dit met respect voor persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Hanzeheerd is met zorgorganisatie IJsselheem een intensieve samenwerking aangegaan. IJsselheem is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen en heeft expertise in het grootschalig organiseren in combinatie met lokale uitvoering op locaties. Hanzeheerd en IJsselheem hebben samen de opgave om de beste zorg te geven aan kwetsbare ouderen in Hattem en Heerde.

Wat houdt de functie in?
Deze functie binnen Hanzeheerd  is gericht  op het verbeteren en borgen van de kwaliteit van de steeds complexer wordende zorg aan onze cliënten. De  doorontwikkeling van verzorgingshuis naar verpleeghuishuis staat daarbij centraal.

Als verpleegkundige maak je onderdeel uit van het team en  werk je volledig mee. Je hebt een centrale rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie rondom de  cliënt. Het opstellen van het zorgplan speelt daarbij een belangrijke rol. Je voert het plan uit, evalueert het en stelt het bij als dat nodig is. Van jou wordt verwacht dat je doelgericht, bewust, systematisch en procesmatig de vereiste handelingen in het zorgproces uitvoert.

Functie eisen

Wat vragen wij jou?
Je heb een centrale rol in het  zorg- en begeleidingsproces en bewaakt samen met je team het welbevinden van onze cliënten. Je analyseert situaties en processen en je bent proactief in het in gang zetten van verbeteringen.

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze cliënten fijn wonen, zich veilig voelen en een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven ervaren. Je laat je primair leiden door de wensen van de cliënt, haar naasten en dat de collega’s goed geïnformeerd zijn over de situatie van de cliënt.

Je voelt je verantwoordelijk voor het verbeteren van de zorg. Aan de hand van diverse vraagstukken en ontwikkelingen die spelen op de afdelingen, kom je o.a. tot aanbevelingen voor kwaliteitsverbeteringen.

Taken in het kader van bewaking en monitoring van de kwaliteit van zorg maken onderdeel uit van je werk. Bijvoorbeeld het voorbereiden en deelnemen aan de MIC-commissie en/of andere commissies

Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkundige. Werkervaring is een pré en bij voorkeur heb je ervaring in de ouderenzorg (VVT sector). Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan en ben je daadkrachtig.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Een baan met uitdagingen en de mogelijkheid om je vaardigheden te gebruiken zodat wij in staat zijn goede zorg aan de bewoners en cliënten te blijven bieden Dit in een werkomgeving met ‘korte lijnen’ waardoor snel ingespeeld kan worden op ontwikkelingen.

Salariëring vindt plaats conform de CAO-VVT FWG schaal 45. De aanstelling is voor onbepaalde tijd. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast kan je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan zeker! Bij voorkeur zien wij jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail tegemoet via  vacatures@hanzeheerd.nl onder vermelding van het vacaturenummer170.

Je kunt reageren tot 26 oktober 2020.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Elles Nijland (tel 06- 13208464) of Fenna Hulsing (tel; 06-82000293), Teammanagers Wonen, Welzijn, Zorg. 

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)  vereist.

De vacature wordt conform beleid gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet.

Acquisities worden niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 170
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd Brinkhoven en De Bongerd
Postcode 8181DB
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 28-09-2021
Ingangsdatum 08-11-2020
Reageer voor 01-11-2021
Nummer 55799
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd