Verpleegkundige
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Voor de afdeling psychiatrie van topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente zoeken wij enthousiaste verpleegkundigen (0,79 - 1 fte)

Bij ons heeft jouw werk impact, want jij draagt direct bij aan het welzijn van onze patienten.

Heb jij een HBO verpleegkundig diploma op zak en heb je ervaring of affiniteit met psychiatrische en somatische zorg? Lees dan snel verder!

Werken bij Medisch Spectrum Twente betekent werken in een topklinische zorgomgeving, in een nieuw ziekenhuis. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd.  Zo ook de psychiatrie.

Binnen MST kennen we de Medische Psychiatrische Unit (MPU). Deze bestaat uit 12 bedden waar medisch-psychiatrische zorg wordt geleverd. De MPU is een speciale unit binnen de kliniek voor lichamelijke en psychiatrische zorg. Op de MPU verblijven patiënten met gemiddeld tot ernstige lichamelijke aandoeningen, bij wie ook sprake is van ernstige psychiatrische problematiek.

Op de MPU worden patiënten behandeld door een psychiater in samenwerking met andere medisch specialisten. Samen met een gespecialiseerd verpleegkundig team, andere multidisciplinaire medebehandelaars en therapeuten wordt de meest optimale zorg en behandeling geboden.

Functieomschrijving

Als psychiatrisch verpleegkundige bied jij de zorg die het beste past bij de situatie van de cliënt.Iedere dag is anders! Je werkt in een fijn team zodat je altijd de mogelijkheid hebt om te overleggen.

De combinatie psychiatrie en somatiek maken de functie afwisselend; jouw werkzaamheden bestaan dan ook uit het verplegen, verzorgen en begeleiden van de patiënt én omgeving waarbij continue observatie van belang is.

Met jouw klinische blik lever je in multidisciplinair verband een bijdrage aan de ontwikkeling, totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen.

We vragen je bij te dragen aan kwaliteitsverbetering en/of deskundigheidsbevordering van het verpleegkundig team door middel van deelname in werkgroepen of het hebben van een specifiek aandachtsgebied.

Het dienstenpatroon vindt plaats binnen 24-uurs zorg.

Functie eisen

Bovengenoemde werkzaamheden maken de functie heel divers. Dat betekent ook iets voor de flexibiliteit van jou als medewerker.

Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die:

  • in het bezit is van een HBO-V diploma;
  • ervaring en/of affiniteit heeft met psychiatrische en somatische zorg;
  • die bevoegd en bekwaam is in verpleegtechnische handelingen;
  • stressbestendig en creatief is;
  • kan en wil deelenemen aan veranderprocessen en bereid is om bij te scholen (bijvoorbeeld de module ziekenhuispsychiatrie)

Overall kun je goed schakelen tussen somatische en psychiatrische zorg en heb je op beide aspecten voldoende kennis en vaardigheden om goede zorg te kunnen verlenen aan onze patienten.

Wij bieden

Bij de afdeling psychiatrie kom je terecht in een ambitieus team, waar we investeren in een optimale werksfeer. Zo kunnen we samen de komende jaren voor onze patienten optimale zorg leveren.

De arbeidsovereenkomst: bepaalde tijd, voor de duur van een jaar. Ook zoeken we een verpleegkundige voor de duur van een zwangerschapsverlof. 

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk                                                       

De arbeidstijd: bedraagt 28-36 uur

De functie is ingeschaald: in salarisschaal FWG 50, conform CAO Ziekenhuizen.

Meer weten

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij jou graag naar:

https://www.werkenbijmst.nl/vacatures/details/verpleegkundige/ 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 30-12-2019
Reageer voor 01-02-2020
Ingangsdatum 30-12-2019
Nummer 50478

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente