Verpleegkundige met coördinerende taken
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Mooie momenten maken we samen. Coördinerend verpleegkundige gezocht

Wat wij heel vanzelfsprekend en gewoon vinden, is soms heel bijzonder. Zet jij iedereen in zijn/haar kracht en wil jij cliënten ondersteunen om zo lang mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf zouden willen? Vind jij het daarnaast leuk om te coördineren en te bouwen aan de verbetering van kwaliteit van zorg en kun jij niet wachten je talenten in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met jou, zorgen wij voor het beste van elk moment. Lees snel verder, we gaan graag met je in gesprek!  

Marga Klompé zoekt een verpleegkundige met coördinerende taken voor onze locatie Hoge Veld in Aalten (uren in overleg)

Jij bent als verpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en je collega’s. De coördinerend verpleegkundige draagt zorg voor de coördinatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Tevens verpleegt, verzorgt en begeleidt hij cliënten door uitvoering te geven de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van Marga Klompé. De coördinerend verpleegkundige coördineert en organiseert het wonen, de zorg en het welzijn van de aan hem toegewezen cliënten en draagt hiervoor verantwoordelijkheid.

Wij vragen van jou een afgeronde MBO niveau 4 verpleegkundige of HBO-V opleiding. Je beschikt over kennis over zorginhoudelijke procedures en je kan goed overweg met administratieve processen. Daarnaast ben je in staat om regelmatig voorkomende afwijkende situaties zelfstandig te beoordelen en op te lossen.

Functie eisen

Hoge Veld in Aalten biedt 5 groepswoningen met per woning 6 cliënten met (beginnende) dementie. In deze woningen bieden wij een huiselijke sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement en er is per groepswoning een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt. Dat doen we in Hoge Veld.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Inschaling

 het salaris van een verpleegkundige is ingedeeld in de CAO VVT FWG 40 (€ 2419,91 – € 3.264,29) 
• je krijgt een contract voor onbepaalde tijd
• wij bieden jou diversiteit in zorg(werkzaamheden),een open werksfeer èn een team met hele leuke collega’s;
• 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
• je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum) via 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dulcia of Simone van de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 26 april a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 106
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-03-2021
Reageer voor 26-04-2021
Ingangsdatum 29-03-2021
Nummer 62626

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)