Verpleegkundige Mobiele Nachtzorg in de Achterhoek
Sensire

Wat ga je doen

Wat beweegt ons?
Dat oudere echtpaar dat ons altijd in koor op de hoogte brengt van het laatste nieuws uit de buurt. Hun buurvrouw, die dankzij de medicatie eindelijk weer met haar kleinkind naar de speeltuin kan. Haar achterbuurman, die jonge medewerkers uithoort over computers en nieuwe media. Wat ons beweegt in de zorg? De mensen in onze wijk. Iedereen heeft zijn eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Dat maakt ons werk zo leuk. Wij doen ons werk uit betrokkenheid bij al die verschillende mensen. Met onze ondersteuning dragen we eraan bij dat zij kunnen doen wat ze belangrijk vinden.

Beweeg jij mee?
Ben je verpleegkundige en voel je je ook op deze manier betrokken bij je klanten? Verpleging thuis is een bijzondere manier om je vak uit te oefenen. Je stapt in het alledaagse leven van mensen en hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. De zorgvraag van onze klanten is heel divers en wordt steeds complexer. Je moet dus over de nodige verpleeg-technische vaardigheden beschikken. Bij Sensire werk je zo veel mogelijk zelfstandig, op je eigen manier. Sensire geeft je de ruimte, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wie ben jij

  • je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je klanten zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
  • je bent stressbestendig;
  • je bent geduldig en nauwkeurig, voelt je verantwoordelijk en werkt hard;
  • je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel klanten als collega's;
  • je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging;
  • je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • je bent flexibel inzetbaar;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Let op: je werkt alleen nachtdiensten, werktijden tussen 22.30 uur en 7.00 uur. Een nachtdienst duurt 8,5 uur. Je komt te werken in het werkgebied van Sensire (Achterhoek), je bent achtervang voor de mobiele teams in de regio.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?


Je krijgt bij aanvang een jaarcontract voor minimaal 16 uur en maximaal 20 uur. Graag gaan we met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Veel is mogelijk! Alle gewenste uren zijn bespreekbaar, dus neem bij interesse even contact met ons op.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marian Uiterweerd, Wijkverpleegkundige mobiele nachtzorg, telefoonnummer: 06-10677193.

 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1120
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jolien Thomassen, j.thomassen@sensire.nl, +31(06) 83133105
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 12-04-2019
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 24-10-2017
Nummer 45111

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire