Verpleegkundige Mobiele Nachtzorg
Sensire

Functieomschrijving

Wat ga je doen als verpleegkundige Mobiele Nachtzorg?

Als verpleegkundige in het Mobiele Nachtteam is geen nacht hetzelfde. Je werkt van 22:30 tot 7:00 uur, waarbij de directe klantenzorg om 23 uur start. De geplande zorg wordt vaak verstoord door de ongeplande nachtzorg, oproepen die je via NAAST (medisch service centrum) ontvangt. Ook kun je een verzoek krijgen van de huisartsenpost. Op basis van de triage door NAAST, weeg je, in samenspraak met de collega van NAAST, af wat je gaat doen en stel je prioriteiten. Iedere situatie vraagt om een snelle beslissing, je rijdt in een auto van het nachtzorgteam, met GPS systeem, zodat de collega van Naast kan zien waar je rijdt. In de auto heb je alle (hulp) middelen om de eerste zorg te kunnen leveren.

Ons werkgebied strekt zich uit over de Achterhoek, de Liemers, en het gebied Zutphen Voorst en Twello. Jij bent werkzaam in een deel van dit gebied, maar bent ook bereid om collega’s uit andere delen van het gebied te ondersteunen mocht de situatie zich voordoen. Ook andere zorgaanbieders in de regio doen een beroep op het mobiele nachtteam. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met verschillende systemen werkt en daarin de verslaglegging verzorgt. Na een gedegen inwerkprogramma ga je zelfstandig op pad, maar heb je dus altijd de backup van de collega’s van NAAST.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In de nacht moet je altijd scherp zijn en rekening houden met het onverwachte. Dat vraagt van jou dat je stressbestendig en vindingrijk bent: voor iedere situatie die op jouw pad komt weet je een passende oplossing te vinden.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs.
     

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie van verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (exclusief 8% vakantiegeld) en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van je ervaring, wordt je salaris bepaald. Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken. Wij willen graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers en willen graag in gesprek over je wensen ten aanzien van het aantal uren dat je wilt werken. Veel is mogelijk. Een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden.  

Wil jij het werken in het mobiele nachtteam combineren met je huidige functie van verpleegkundige? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en daar gaan we graag het gesprek met je over aan. 

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Elly Geurts, Teamregisseur, via e.geurts@sensire.nl of 06-10922172.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;

Inschaling

De functie van verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (exclusief 8% vakantiegeld) en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

Type Vacature
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elly Geurts, Teamregisseur, via e.geurts@sensire.nl of 06-10922172.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 01-12-2021
Ingangsdatum 03-06-2021
Nummer 68718

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire