Verpleegkundige n4 / Verzorgende 3IG
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Wil jij als verpleegkundige of als Verzorgende 3IG van betekenis zijn voor en naast onze cliënten staan om te versterken wat goed gaat en te ondersteunen waar het niet lukt? Ga dan aan de slag in team wijkverpleging Hengelo Noord, gevestigd in de Hasseler Es. Het betreft een functie met uitzicht op een vast contract.

Team Hengelo Noord is een enthousiast, zelfstandig team. Er wordt veel waarde gehecht aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. In de routes die je rijdt werk je zelfstandig maar je staat er nooit alleen voor en je kunt op collega’s terugvallen.
Daarnaast werkt het team aan het gewaagde doel van Manna: ‘’Bij ons voelt niemand zich eenzaam”. Verder hebben we speciale aandacht voor het samen beslissen met de cliënt en diens naaste in samenwerking met verschillende disciplines.

Over je toekomstige werkgever
Manna, heeft de hoofdvestiging in Enschede en zorgteams in Twente, levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Ieder mens is uniek gemaakt. Verbonden zijn met anderen maakt het leven mooier. Daarom staan we naast de cliënt om te versterken wat goed gaat en te ondersteunen waar het niet lukt.

Functie eisen

Deze functie als verpleegkundige of als verzorgende 3IG kan jouw nieuwe baan worden als je in het bezit bent van een diploma MBO nivo 4 of Verzorgende 3IG als je graag mensen helpt en verzorgt, van afwisseling houdt en persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Je ziet ieder mens als uniek persoon en je gelooft in wat je doet. Wij vinden het belangrijk dat niemand zich alleen voelt. In dit werk kun je daarin enorm van betekenis zijn voor de cliënten waaraan je zorg geeft. Door je betrokkenheid, een praatje en zelfs door jouw glimlach. Als verpleegkundige / verzorgende 3IG verleen je zorg in de wijk. Je initieert en onderhoudt de samenwerking tussen cliënten, cliëntsystemen, collega’s, huisartsen en andere disciplines, gericht op verbetering en/of behoud van welzijn en gezondheid. Je komt bij mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en zorg op afstand. Ook het meedenken met collega’s in teamrollen en ontwikkelingen is een belangrijk onderdeel van je functie.

Inschaling

Wie zijn werk Uit Liefde doet, verdient ook het allerbeste. Naast een gemoedelijke werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, bieden we jou een contract met een mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd, een salaris conform de cao VVT in FWG 45 (verpleegkundige) of FWG 35 (verzorgende 3IG), afhankelijk van opleiding en ervaring.
Het aantal contracturen voor deze functie is bespreekbaar en bepalen we samen.
Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden, een actieve personeelsvereniging en deelname aan het programma Manna Fit & Gezond om fit en gezond te blijven. De onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT.

Wil je een keer meelopen in de wijkverpleging om te kijken of het wat voor je is, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bijzonderheden

Enthousiast? Presenteer jezelf!
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar [email protected]. Heb je inhoudelijke vragen dan kan je terecht bij de wijkverpleegkundige Corry Canter Visscher door rechtstreeks te bellen naar team Hengelo Noord: 053-3030641.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je bellen naar P&O 053-3030600 of een whatsapp sturen naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Hengelo
Postcode 7551AN
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Corry Canter Visscher
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-05-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-08-2023
Nummer 119880
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna