Verpleegkundige Nachtdienst Gehandicaptenzorg te Brummen
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Op onze locatie wordt zorg geboden aan 48 cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Als begeleider in de nacht bied je zorg en ondersteuning aan cliënten gedurende de nacht, met als doel cliënten een goede, gezonde en veilige nachtrust te garanderen. Jij weet precies wat de cliënten nodig hebben. Als begeleider nachtdienst werk je alleen op de locatie, indien nodig kun je een beroep doen op DigiContact en op de slaapwacht die op de locatie aanwezig is.

Voor deze vacature zoeken we een collega met minimaal een afgeronde mbo niveau 4 Verpleegkundige opleiding met geldige BIG-registratie.

Functie eisen

Over jou

Door je opgedane ervaring binnen de zorg snap je wat nodig is om bij de wensen van de verschillende cliënten aan te kunnen sluiten. Je zet diverse begeleidingsstijlen in, waarbij je altijd kijkt naar de behoefte van de cliënt. Hierbij zijn ook verbaal sterke cliënten die zich onbegrepen voelen, waarbij je als begeleider vooral de vraag achter de vraag moet achterhalen om goed te doorzien waar hun gedrag vandaan komt.

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963,- en maximaal €2902,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 15 juli, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2377. Heb je nog vragen? Bel locatiemanager Esther Versteeg. Je kunt haar bereiken op het nummer 06 - 53 55 53 60. 

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Een persoonlijkheidstest is onderdeel van de procedure. Dit met als doel om je de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Type Vacature
Intern nummer 2377
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Radeland 3a, Brummen
Postcode 6971 LV
Stad Brummen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Publicatiedatum 24-06-2020
Reageer voor 14-07-2020
Nummer 53511

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg