Verpleegkundige Neurocentrum
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.
Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor een verpleegkundige op de verpleegafdeling Neurocentrum (Stroke-Unit, algemene neurologie en neurochirurgie).

Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is werken binnen het neurocentrum iets voor jou! Als verpleegkundige is geen dag bij MST hetzelfde. Onze gevarieerde patiëntengroep en topklinische behandelingsmogelijkheden zorgen voor een zeer dynamische werkomgeving.

De afdeling
De zorg binnen de afdeling is voornamelijk hoog complex en dynamisch, waarbij met meerdere disciplines wordt samengewerkt. De afdeling is volop in ontwikkeling binnen het vakgebied en bestaat uit een enthousiast team dat open staat voor vernieuwingen en verbeteringen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het team bestaat uit; neurologen, neurochirurgen, verpleegkundigen, arts-assistenten, physician assistant en verpleegkundig specialisten.

Functieomschrijving

Een afwisselende verantwoordelijke job binnen de verpleegafdeling van het Neurocentrum waarin een hoge mate van zelfstandigheid geboden wordt en waarbij je de kansen krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Je bent als "eerst verantwoordelijk verpleegkundige" verantwoordelijk voor een methodische zorgverlening waarin de patiënt centraal staat. Je stelt verpleegkundige diagnoses, kiest interventies, speelt in op mogelijke complicaties en werkt binnen een multidisciplinair team. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en betrokken verpleegkundige, die zich herkent in deze werkwijze en graag een bijdrage wil leveren aan topzorg.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die;

  • In het bezit is van een HBO-V, MBO-V of A-verpleegkundige diploma;
  • bij voorkeur enige jaren werkervaring heeft als verpleegkundige in een ziekenhuis;
  • methodisch goed kan werken;
  • stressbestendig, flexibel en inzetbaar is voor alle diensten;
  • beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • in het bezit is van een BIG-registratie.

Wij bieden

Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd, voor de duur van een jaar.
Kandidaten met een vast dienstverband behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: 24 uur per week (meer uren bespreekbaar) 
Salaris: FWG 45
CAO: Ziekenhuizen

Meer weten

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar https://www.werkenbijmst.nl

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-06-2019
Reageer voor 19-06-2019
Ingangsdatum 03-06-2019
Nummer 46243

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente