Verpleegkundige niv. 5
Azora

Functieomschrijving

Zo  maak jij het verschil

Midden in Terborg staat ons gastvrije verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia. Vanaf 1 april 2020 starten we met een Acute Care Unit (ACU) voor opname van kwetsbare ouderen die vrij acuut (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen en voor wie geen medisch specialistische behandeling nodig is in een ziekenhuis. Het gaat om een tijdelijke opname van maximaal 2 tot 3 weken. Een innovatieve afdeling waar jij, samen met een nieuw team van collega's, zorgt dat we de cliënten de juiste zorg op de juiste plek en op het juiste moment kunnen aanbieden. En waar jij veel verantwoordelijkheid en uitdaging krijgt en geen dag hetzelfde is.

Als verpleegkundige binnen de ACU zorg jij samen met jouw collega’s dat je de cliënt zo goed mogelijk opvangt, dat je observeert en diagnosticeert hoe je deze cliënt het beste kunt ondersteunen, de zorgvraag in kaart brengt volgens het ICF model en waar nodig behandeling inzet volgens een behandelplan. Samen breng je de benodigde nazorg in kaart, waarbij je al tijdens opname de cliënt bekend maakt met zorgtechnologie. Zo worden cliënten al voorbereid hoe ze deze technologie ook in een thuissituatie kunnen gebruiken. Elke dag heb je een kort interdisciplinair overleg met jouw collega’s om bijzonderheden met elkaar door te spreken. Jouw belangrijkste taken zijn:

• Persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat aan de cliënten verlenen vanuit jouw expertise. Je geeft consultatie, advies en instructie op het gebied van een specifieke aandoening.
• Verrichten van complexere verpleegtechnische handelingen met aandacht.
• Signaleren wanneer de familie, een fysiotherapeut, de specialist ouderengeneeskunde of een andere deskundige moet worden ingeschakeld. Jij regelt het.
• Je fungeert als achterwacht voor je collega's bij problemen met betrekking tot de zorgverlening en als voorwacht en verricht mogelijk in de toekomst triage voor de specialist ouderengeneeskunde.
• Jij houdt je bezig met dat de nazorg goed geregeld wordt. En als een cliënt opnieuw opgenomen wordt, dan ga jij na hoe dit voorkomen had kunnen worden en of het juiste behandelplan is ingezet.
• Overzicht houden, je collega's ondersteunen en coachen en/of door coördinerende taken op je te nemen.
• Kansen en mogelijkheden. Je bent nieuwsgierig en hebt een grote interesse naar vernieuwingen, mogelijkheden voor digitalisering en nieuwe zorgtechnologie. Denk hierbij aan beeldbellen, of slimme alarmering, een app waarmee je herinnerd wordt aan het innemen van medicatie of eten/drinken of valdetectie.
• Jouw eigen ontwikkeling. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden uitbreiden en verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld ook door kennis op te doen in een specifiek aandachtsgebied.
• Een slaapdienst zal onderdeel zijn van deze functie.

Functie eisen

Zo ben jij

 

Op elk moment kan er een acute zorgvraag komen. Voor jou geen probleem, want jij houdt van de dynamiek die acute en complexe zorgsituaties met zich meebrengen. Je kunt snel schakelen en weet goed overzicht te houden in crisisachtige situaties waarbij je direct kunt ingrijpen indien nodig. En omdat je een relatief korte periode hebt om een goede diagnose te maken, ben je scherp in observeren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de gedrevenheid om altijd de beste zorg te leveren en deze mede te ontwikkelen. Je hebt een zelf-reflecterend vermogen en een positief kritische houding. Je bent ambtieus, initiatiefrijk en kunt goed samenwerken.
En, van onze verpleegkundigen verwachten we ook visie, het vermogen om coördinerend op te treden en mee te kunnen denken op beleidsmatig niveau. Bovendien zijn wij kennisdelers en daarom zoeken we ook iemand die graag netwerkt en contacten legt met andere instellingen. Zo kunnen we leren van elkaar. Zij van onze expertise en jij haalt op deze manier nieuwe kennis en inzichten in huis.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? En heb je ook een hbo-diploma Verpleegkundige niveau 5? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verpleegkundige niveau 5 kun jij bij Azora rekenen op:
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT in FWG 50.
• 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Invloed op je rooster. Je bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet. Een slaapdienst zal onderdeel uitmaken van deze functie.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever het gaat goed met ons.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
o het digitale Azora Leerplein
o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Bijzonderheden

Informatie/solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan: Linda Coli, onze teammanager, via 0315-338111 of per mail via l.coli@azora.nl.

Kun jij niet wachten om deze zelfstandige functie van verpleegkundige niveau 5 uit te oefenen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/2-verpleegkundigen-niveau-5/  en solliciteer op de vacature. De selectiegesprekken zullen in januari 2020 plaatsvinden.

Type Vacature
Intern nummer 20190357
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 19-12-2019
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 01-04-2020
Nummer 50264

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora