Verpleegkundige niv.4
Carintreggeland

Functieomschrijving

Als verpleegkundige bij ons in Wierden op de zorglocatie De Botterhof kom je te werken op een woning met cliënten met somatische beperkingen. Onze locatie biedt verschillende kleinschalige woonvormen voor ouderen met zowel geheugenproblemen als somatische klachten. .Iedere woning heeft bij ons een eigen huiskamer en leefkeuken. Onze bewoners hebben een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk!

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon-en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen(MDO), stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorgspecialisten en externe zorgprofessionals. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de cliënt een waardevol leven kan leiden. 

Naast het verlenen van warme zorg ben je als verpleegkundige ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder professionaliseren van de zorg binnen onze locatie. We denken allemaal mee hoe het anders of beter kan. Jij neemt vervolgens mede het initiatief om de benodigde acties uit te zetten zodat we samen de kwaliteit van zorg zo optimaal mogelijk krijgen. Natuurlijk houd jij je ook bezig met een specifiek aandachtsveld waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent. Denk bijvoorbeeld aan de wet BIG en medicatie. Je helpt en coacht je collega's in het bijblijven op het gebied van verpleegtechnische handelingen door o.a. de inzet van scholing. Op onze locatie hebben we daarnaast nog veel meer aandachtsvelden die wellicht nog beter bij je ambities aansluiten, samen komen we daar wel uit. 

Jij bent onderdeel van een team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Wij werken graag samen omdat wij zien dat we elkaar nodig hebben om de zorg goed te kunnen organiseren. In ons team zie je een mix van leeftijden en ervaring, hierdoor leren wij veel van elkaar en en kom je in een complexe situatie altijd wel samen tot een oplossing

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding niveau 4 
 • Je hebt zin om bij ons te werken, ongeacht of je net afgestudeerd bent of een rugzak vol ervaring mee brengt. 
 • Een collega die meedenkt, enthousiast is en goed kan samenwerken 
 • Je hebt ervaring met onze doelgroep 
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je kunt goed relativeren; het glas is altijd half vol en je ziet kansen en mogelijkheden 
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling

Wat vind je bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s 
 • Een jaarcontract met kans op vast dienstverband
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat! 
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor. 

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Renate Dijkstra (R.dijkstra@carintreggeland.nl)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71690

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland