Verpleegkundige niveau 4 / woonzorglocatie Sainte Marie (Apeldoorn-Zuid)
KleinGeluk

Functieomschrijving

Afwisselend, dankbaar en gezellig: dat kenmerkt werken bij KleinGeluk.
Kies voor werk dat gelukkig maakt! Bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde: met persoonlijke geluksmomenten maken wij elke dag de moeite waard.

KleinGeluk in Apeldoorn biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg.

Woonzorgcentrum Sainte Marie is gelegen aan de Arnhemseweg in Apeldoorn-Zuid. Op deze locatie wonen ca. 50 cliënten die wij ondersteunen met zorg en welzijn zowel op het gebied van somatiek als met lichtere vormen van dementie. Er zijn in het woonzorgcentrum volop mogelijkheden om anderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen en genieten van de zon.

Voor deze mooie locatie van KleinGeluk in Apeldoorn-Zuid zijn wij op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde collega voor de functie van Verpleegkundige.
Uren zijn in overleg bespreekbaar, mocht je hierin bepaalde wensen hebben dan horen wij deze graag met jou. 

Wil jij graag deel uit wil maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team, dan zijn wij op zoek naar jou. Beleef samen met onze cliënten de geluksmomenten!

Wat ga je doen?

In de functie van verpleegkundige bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Je krijgt in deze functie te maken met somatische en psychogeriatrische zorgvragers en/of een combinatie van beiden. Vanwege de uitdagende zorgvraag biedt het diversiteit in het uitvoeren van (verpleegtechnische) handelingen, verzorging en begeleiding van de bewoners. Je informeert en begeleidt hen met betrekking tot hun aandoeningen en beperkingen en draagt bij aan het vergroten van het ziekte-inzicht.

Ook ondersteun en informeer je het zorgteam met betrekking tot de verpleegkundige zorg en vervult daarnaast een consulterende rol op het gebied van verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijkheden. Tevens onderhoud je contact met cliënt, de familie en externe hulpverleners in afstemming met de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) en begeleidt hen in het omgaan met de problematiek.

Tenslotte ondersteun je de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) bij het opstellen van het zorgleefplan bij complexe situaties, signaleert problemen in de zorgverlening en ondersteunt collega’s bij het oplossen van problemen.

Werken bij KleinGeluk is afwisselend, uitdagend en geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van collega’s, werkzaam in verschillende functies, zoals verpleegkundige, verzorgende, helpende en woonassistent. Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent (bijna) in het bezit van een afgeronde mbo niveau 4 – verpleegkunde;
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; somatische en (lichte) psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je hebt coachende vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling en neem verantwoordelijkheid;
 • Je bent in staat zelfstandig te werken;
 • Je bent flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als ook in de weekenden.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd); de uren zijn bespreekbaar en in overleg met elkaar af te stemmen;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 45, CAO VVT (maximaal € 3.575,63 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
De kosten hiervan worden volledig vergoed door KleinGeluk.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’.
Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie, werkzaamheden en de locatie, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Beks (Locatiemanager Sainte Marie) of Colinda Klein Kalvenhaar (Regieverpleegkundige Sainte Marie), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Sainte Marie
Postcode 7333 NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118593

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk