Verpleegkundige niveau 4, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zie jij uitdaging in de afwisseling en complexiteit van zorgvraag?
 • Ben jij een échte kartrekker?
 • Krijg jij energie van contacten met verschillende disciplines?

Is jouw antwoord ja? Dan willen wij jou natuurlijk graag spreken.

Als collega verpleegkundige binnen onze wijkverpleging Almelo Noord vind jij voor jezelf een fantastische uitdagende baan. Jij krijgt te maken met veel diversiteit in zorgvraag en verpleegtechnische handelingen. Als verpleegkundige biedt jij zorg dat passend is bij de wens van jouw cliënten. Een stukje maatwerk, want het is tenslotte zijn waardevolle leven toch?

Naast het verzorgen en verplegen van jouw cliënten ben jij ook nog eens een belangrijke schakel in de ontwikkeling binnen jouw team. En deze motiverende en coachende rol is jou op jouw lijf geschreven. Als verpleegkundige zie jij waar knelpunten liggen en weet jij als geen ander deze creatief met passende oplossingen om te buigen in kansen. Je leest het al, als jouw verpleegkundige hart nu nog geen sprongetje maakt dan weet ik het ook niet meer. En als kers op taart heb jij ook nog eens de contacten met verschillende partijen. Lekker afwisselend en dynamisch.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe jouw diensten eruit zien? Bij ons werk je altijd lange diensten van 8 uur. Dus laten we samen kijken naar de juiste match.

Wie ben jij

 • Jij bent trotse bezitter van jouw verpleegkundige diploma
 • Of op zoek naar een BBL plek voor jouw opleiding? Ook dit is mogelijk
 • Je krijgt energie van de afwisseling in zorgvraag, cliënten en jouw werkomgeving
 • Jij doet wat je zegt en je zegt wat je doet!
 • Je bent een luisterend oor voor jouw cliënten en weet precies wat zij nodig hebben

Je vindt bij ons

 • Vast contract, hoe fijn!
 • Lange 8 uurs diensten
 • Ruimte om jouw kennis in te zetten en te delen met je collega’s
 • Mogelijkheid om te groeien in jouw functie d.m.v. e-learnings of opleidingen
 • Salaris Verpleegkundige, CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Of bel met onze collega Ron Heimink op tel: 0623781579 voor inhoudelijke vragen.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ron Heimink op tel: 0623781579
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 117824

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland