Verpleegkundige niveau 4, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4?
 • Heb je affiniteit met zowel Somatiek als PG?
 • En weet jij de bewoners het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn?

Dan willen we jou graag in ons team!

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn wij op zoek naar een flexibele en allround verpleegkundige niveau 4. De afdeling waarvoor we jou zoeken, is voor de afdeling met de WINZ appartementen en voor de PG afdeling de Korenbloem.

WINZ houdt in; Wonen in nabijheid van zorg. De cliënten hebben allemaal een eigen appartement en moeten verzorgd worden omdat ze lichamelijke klachten hebben. Voor in totaal 20 cliënten hebben wij een team met een helpende, verzorgende IG en een verpleegkundige klaar staan. Op de afdeling de Korenbloem hebben we PG cliënten.

Hierdoor ligt de nadruk vooral op de zorg én werk je veelal zelfstandig. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheden. De verpleegkundigen draaien verpleegtechnische diensten voor het gehele Bellinckborg huis. Hierdoor is het een mooie functie waarbij je in principe alles van ons huis ziet en kent! Gaaf toch? Belangrijk is dat jij ook beschikbaar bent om mee te draaien in alle diensten, zo ook de nachtdienst.

Wat het vooral leuk maakt om bij ons te komen werken, is dat ons team heel gevarieerd is. We hebben in onze sub-teams helpenden, verzorgenden IG én verpleegkundigen. Voor de juiste dynamiek tussen de collega’s hebben we onlangs nieuwe teams samengesteld. Deze teams zijn volop in beweging om samen een fijn en sterk team te worden, waarin we jou nodig hebben! Het interessante is dat deze teams elkaar nog helemaal moeten leren kennen, hier gaan we op een leuke manier mee aan de slag. Zodat we elkaar als team kunnen versterken én ondersteunen.

Ben jij de flexibele collega die onze toevoeging wordt in ons team?

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt ervaring in het werken met ouderen 
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en werkt graag in de Somatiek én PG
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties 
 • Je bent beschikbaar om alle diensten mee te draaien

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract, het aantal uur is in overleg. 
 • Veel verantwoordelijkheden en daardoor veel uitdaging
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling 
 • Beloning volgens CAO VVT,  FWG 45 maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 29-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72797

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland