Verpleegkundige niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verpleegkundige en sta jij stevig in je schoenen? 
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen? 
 • Wil je graag een coördinerende en coachende rol? 

Dan willen we jou graag in ons team! 

Je gaat werken op splinternieuwe locatie Het Woolde in Hengelo. Onze locatie biedt zelfstandige woonruimte aan cliënten met een zorgvraag op het gebied van PG en soms in combinatie met somatische klachten. Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Je hebt veel contacten met familie, collega’s, specialisten en externe zorgprofessionals. Je staat er dus nooit alleen voor. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden, waardoor de cliënt een waardevol leven kan leiden.

Naast de inzet van je vakinhoudelijke expertise ben je ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder ontwikkelen van elkaars talenten. Je durft en kunt coördineren, een afdeling op poten zetten en de koers te varen die je samen bedenkt. Doordat het een totaal nieuwe locatie is, is ook het team wat er staat helemaal nieuw. En dat vraagt om goede begeleiding!


De zorg is continue in ontwikkeling. Ook binnen Het Woolde hebben we te maken met veranderingen, bijvoorbeeld door zorgverzwaring. Dit heeft impact op onze manier van zorg verlenen en stijl van werken. We hebben al mooie stappen gemaakt en we gaan daar mee door. Door jouw coachende stijl van communiceren kun jij er samen met ons voor zorgen dat wij als team ondersteund worden in de groei, samenwerking en communicatie. Als verpleegkundige lever jij continue een bijdrage aan het verbeteren van onze zorg. 

Ons team bestaat uit een mix van zorgprofessionals (verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden per afdeling). Samen organiseren wij de zorg op onze locatie. Als verpleegkundige werk je voornamelijk de vroege diensten en late diensten, en om het weekend. De nachtdiensten worden door een speciaal team opgevangen. We kunnen een contract bieden tot 24 uur, of in overleg nog meer uur. Wij hebben veel mogelijkheden om naast je functie jezelf te verdiepen in verschillende aandachtsvelden, zodat jij aanspreekpunt bent binnen ons team op een onderwerp wat je aanspreekt. 
Ook heb je bij ons een ‘verpleegkundige dienst’ dit houdt in dat je bereikbaar bent voor de overige afdelingen omdat jij verpleegkundige bent. Hier kan het dan zijn dat je wordt opgeroepen om jouw expertise te delen.
Wat maakt het nu zo leuk om bij ons te werken? We hebben een prachtige locatie, met ook hele fijne en leuke collega’s. Ons team is jong en opbloeiend. We kunnen niet wachten om deze zomer weer met elkaar het terras op te gaan. En samen met de andere verpleegkundigen heb je wekelijks overleg zodat je kunt sparren met elkaar.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 4   
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je kunt goed sturing geven en bent in staat het team te begeleiden
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s. Je voelt aan wat er bij een ander leeft en wat nodig is om een stap voorwaarts te zetten  
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  

Wat vind je bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling, volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 45, maximaal €3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse?

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ellis Thijert-Hamers (06-34343274)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-07-2021
Nummer 68903

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland