Verpleegkundige niveau 4 in de wijk, Borne
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een aanpakker en zoek jij een leuke afwisselende baan in de wijkverpleging?
 • Houd jij ervan om bij de cliënten thuis te komen en ze de beste zorg te leveren?
 • Zoek je een functie voor ongeveer 24 uur per week?

Dan maken we graag kennis met jou!

Ons team Poort van Borne is op zoek naar een nieuwe collega. Borne is een fijne gemeente om te werken. Het is vrij compact waardoor je je routes allemaal op de fiets kunt doen. Een gezellig team zal jou met open armen ontvangen!
Er wordt bij ons goed en gezond geroosterd.

We zoeken een collega die van aanpakken weet; iemand die oprecht geïnteresseerd is in de cliënt en in de naaste collega’s. Maar ook iemand die de afwisseling in de zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk vindt. Als collega vinden het fijn dat jij de rust in het team kan bewaken, oplossingsgericht werkt en oog hebt voor de dynamiek. Wanneer je dan óók nog goed kunt samenwerken én zelfstandig kan werken ben jij de perfecte match voor ons. Klinkt dit als muziek in je oren? Herken jij jezelf in deze tekst? Stuur dan snel jouw CV!  

Bij wensen van de cliënt kijk je naar de mogelijkheden. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie opnieuw en neem je zo nodig maatregelen. Je hebt nauw contact met je collega’s, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van de cliënt en zijn omgeving. Je bent een waardevolle toevoeging aan ons team. We doen het met elkaar; zetten samen de schouders eronder, want samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier maken wij het mogelijk om waardevol werk te leveren!

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4
 • Jij kunt zelfstandig werken en bent een echte doorpakker
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je bent +/- 24 uur beschikbaar en staat te trappelen om bij ons te beginnen

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een uitdagende baan met veel fijne collega’s
 • Veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
 • ,Salaris conform CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans.
Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Borne, wijkverpleging
Postcode 7622MB
Stad Borne
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vac[email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 24-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 120268

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland