Verpleegkundige niveau 4 in de wijk, Oldenzaal
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4?
 • Zoek jij een uitdagende en afwisselende baan?
 • Heb jij affiniteit met de wijkverpleging?

Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Ons wijkverpleging team is op zoek naar een spontane collega verpleegkundige. Jij komt te werken in de wijken van Oldenzaal of Losser. Liever een combinatie van beide? Dit is ook mogelijk!

Jij gaat de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van het zorgplan. Hierbij kijk je altijd naar de behoeften en wensen van de cliënt. Bij verandering kijk je kritisch naar de situatie en neem je zo nodig maatregelen. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Voor jouw cliënten ben jij onmisbaar en zij kijken dan ook uit naar jouw komst! Jij bent een luisterend oor voor jouw cliënten en maakt graag een praatje, hierdoor weet jij als geen ander passende zorg te bieden.

Jij krijgt bij ons in Oldenzaal of Losser de kans om je te verdiepen in specifieke aandachtsvelden of het uitvoeren van extra taken die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze zorg. We hebben mooie en lange diensten voor jou! Geef bij jouw sollicitatie gerust aan hoeveel uur je graag zou willen werken. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we dan ook kijken naar een passend team in Losser of in Oldenzaal. Beide teams staan met open armen voor je klaar!  

Wie ben jij

 • Jij bent een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4
 • Je bent flexibel en gemotiveerd
 • Jij krijgt energie van de dynamiek die de wijkverpleging biedt
 • Je werkt graag zelfstandig

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.575,63 per maand op basis van 36 uur
 • Een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Pam Rolink op tel: 06-34358956 of Milou Akkerman-ter Pelle op tel: 06-34351060

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken: 

De waarde van 'samen nieuwe technologie ontdekken' - YouTube 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Pam Rolink op tel: 06-34358956 of Milou Akkerman-ter Pelle op tel: 06-34351060
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 118789

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland