Verpleegkundige niveau 4 in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis? 
 • Wil jij graag veel afwisselende verpleegtechnische handelingen?
 • Wil jij graag lange diensten werken? 

Dan maken wij graag kennis met jou!

Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen. Zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je collega’s in je team, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Op deze manier sta je er nooit alleen voor.

In Goor hebben we 2 wijkteams. Je komt te werken in één van deze teams. Het team is divers, enthousiast, collegiaal en betrokken bij elkaar. De cliënten die je tegenkomt in de wijkzorg hebben een grote diversiteit in zorgvraag. Hierdoor komen er in de route ook een grote verscheidenheid aan verpleegtechnische handelingen voor. Je werkt nauw samen met specialisten, huisarts en mantelzorgers. En samen zorgen we voor de kwalitatieve zorg, waar wij voor staan!

We hebben de mogelijkheid om lange diensten te werken, maar wanneer je liever korte diensten werkt kan dat ook! We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen, ambities en behoeften. 

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of bijna klaar met je studie
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 
 • Jij vindt zowel zelfstandig als in team verband werken fijn 

Ben jij Verzorgende niveau 3 IG en wil je graag in dit team werken? Dan nodigen we je graag uit om óók te solliciteren. We bekijken dan graag de mogelijkheden!

Wat vind je bij ons

 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • We hebben een collectieve ziektekostenvergoeding 
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 45 Maximaal € 3.362,22 bruto Bruto per maand op basis van 36 uur. Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid voor een vast dienstverband

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Ben je benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, wijkverpleging
Postcode 7471BR
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 03-06-2021
Reageer voor 31-07-2021
Ingangsdatum 01-08-2021
Nummer 68751

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland