Verpleegkundige niveau 4 in de wijk, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

  • Ben jij die betrouwbare verpleegkundige, bij wie jouw cliënten zich op hun gemak voelen?
  • Krijg jij energie van het dynamisch werken in de wijk en de afwisseling in cliënten en zorgvraag?
  • Werk jij graag zelfstandig?

  Dan ben jij binnen wijkteam ‘de Canadese Wijk’ helemaal op je plek!

  Waar ga je werken?
  Met ons kantoor gevestigd aan de Bornsestraat tegenover een zéér bekende ijssalon, hebben wij een mooi centraal gelegen werkgebied in Hengelo. In onze wijk is alles dicht bij elkaar, waardoor je niet veel reistijd hebt. Een aantal routes zou je zelfs lopend af kunnen. Dat is toch fantastisch! Maar pak gerust de fiets of stap lekker warm in je auto. Die keuze is aan jou. 

  Je gaat mee in ons rooster van bereikbare diensten, daarom is het prettig dat je een auto en rijbewijs hebt. We doen altijd ons best om een fijne planning te maken waar iedereen zich in kan vinden. Ook avonddiensten en om het weekend werken maakt deel uit van je werk.

  Hoe ga je werken?
  Als verpleegkundige ga je je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Je kijkt samen met je client naar zijn of haar wensen en de mogelijkheden hierin. Je stelt de zorg bij wanneer nodig, natuurlijk in overleg met je client. Je hebt nauw contact met mantelzorgers, andere betrokken hulpverleners en je collega’s. Jij bent heel belangrijk, in het leven van jouw client!

Wie ben jij

 • Je beschikt over een diploma verpleegkundige niveau 4
 • Een betrouwbare verpleegkundige, je zegt wat je doet en je doet wat je zegt
 • Je bent spontaan en hebt oprechte interesse in jouw cliënten en collega’s
 • Je werkt graag zelfstandig, maar hebt toch intensief contact met collega’s
 • Je straalt positiviteit uit en beschikt over een gezonde dosis humor

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou ondertekend te worden!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een team met professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 45 maximaal € 3.575,63 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 31-03-2023
Reageer voor 29-04-2023
Nummer 109105

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland