Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende niveau 3 Wijkzorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een afwisselende functie in de thuiszorg?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Ben jij flexibel en positief ingesteld?

Dan verwelkomen wij jou heel graag in ons team!

Ons wijkteam in Hengelo, Beckum-Sophia, is op zoek naar een fijne collega. Bij ons is geen dag hetzelfde, iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal, en je werkt zowel in de stad Hengelo als op het platteland. Een heerlijke combinatie tussen de stad en boerderij. Wat is er mooier dan in het voorjaar de zon te zien opkomen in het buitengebied! Dan begin je je dag altijd met een glimlach. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners én mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. En je bent een waardevolle toevoeging aan ons team.

Ons team van ongeveer 12 collega’s heeft een grote diversiteit, een mix van ervaren verpleegkundigen tot relatief jonge collega’s. Er zal dus altijd een collega zijn waar jij aansluiting bij vindt! En doordat het team nog niet zo lang is samengevoegd, zul jij er makkelijk tussen passen. Wij doen het met elkaar, wij zetten samen de schouders eronder, want samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren. In deze tijd zoeken we elkaar op via beeldbellen, maar ook op ons wijkkantoor. En straks in de zomer gaan we graag met ons hele team een keer weer lekker uit eten. We investeren in het teamgevoel, en onze nieuwe collega wordt met open armen ontvangen! Jij krijgt dan ook direct een warm welkom, een maatje die jou gaat meenemen en inwerken zodat jij je thuis voelt in ons team en je werkomgeving.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding of Verpleegkundige niveau 4 opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je vindt het leuk om ‘op de boerderij’ te komen én in de stad
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.845,21 bruto per maand niveau 3 of  FGW 45 € 3.362,22 met niveau 4 op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, dan is dat voor Carintreggeland, de cliënten én voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes van dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, zelforganiserend zijn, elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71730

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland