Verpleegkundige niveau 4 Revalidatie, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben een  Verpleegkundige niveau 4 en wil je verder ontwikkelen in de Revalidatie?
 • Heb jij interesse in de ouderenzorg en met name de revalidatie?
 • Ben jij iemand die graag werkt met enthousiasme en werkt naar herstel met cliënten? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Bij St. Elisabeth in Delden is er een mogelijkheid om als Verpleegkundige niveau 4 een mooie baan te krijgen. Je mag ervaring opdoen binnen de Revalidatiezorg waar onze cliënten kleinschalig wonen. Dit betekent dat de bewoners een eigen kamer hebben en een gezamenlijke woonkamer/keuken. De maaltijden zijn gezamenlijk en daar kun jij bij helpen. Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar de toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook het praatje bewegen en een rondje lopen.  

Bij revalidatie cliënten leer je hoe je als toekomstige zorgprofessional cliënten begeleidt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.  

Jij bent iemand die een cliënt weet te stimuleren en te enthousiasmeren om vorderingen te maken in het herstel. Je wordt blij van de vorderingen die een cliënt maakt, maar je kan ook een luisterend oor zijn voor de cliënt wanneer het nodig is.  

De cliënten verblijven tijdelijk waardoor er veel wisseling is van cliënten, zorgvraag en zorgbehoefte.  

In deze baan heb je de gelegenheid om veel te leren en je kennis en kunde verder te ontwikkelen. 

Mogelijkheid tot een vast dienstverband is een optie als alles positief verloopt.

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 
 • Je wilt graag ervaring opdoen op een revalidatie afdeling 
 • Je kunt zelfstandig werken en niet bang om beslissingen te maken
 • Je hebt humor, gemotiveerd en je wilt graag leren en ontwikkelen 
 • Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om een praatje te maken 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt  

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Samenwerking in professionele zorgteams 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken, vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!
Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 23-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74083

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland