Verpleegkundige niveau 4 Titus Brandsmahof woning 5
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerde verpleegkundige niveau 4? 
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega? 
 • Heb jij ervaring met cliënten met lichamelijke klachten? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Je komt als verpleegkundige te werken in een verzorgingshuis met cliënten met lichamelijke problematieken. Jij verzorgt de bewoners volgens het
zorg-leefplan. Je zorgt dat collega’s en andere disciplines geïnformeerd zijn over de voortgang en eventuele ontwikkelingen. Je zet proactief hulpmiddelen in om de zelfredzaamheid van een client te vergroten en je hebt contact met de mantelzorgers van cliënten. Bij Carintreggeland heeft de cliënt de regie en stemmen we de zorg af op de wensen en behoeften van diegene. Jij bent belangrijk voor onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van werken kunnen zij een waardevol leven leiden.  

De afdeling is een kleinschalige somatische woongroep waar 6 cliënten wonen. Ons team bestaat uit 6 collega’s. Er wordt bij ons in woning 5 gewerkt met twee diensten; een dagdienst van 07.30 – 15.30 uur en een late dienst van 15.15 – 23.00 uur. Met name in de vakantieperiode werken we veel samen met het team van woning 4.

Als verpleegkundige word je meegenomen in de verpleegkundige dienst, dan ben je bereikbaar en kan het zijn dat je verpleegtechnische handelingen moet uitvoeren.

Jij bent iemand die enthousiast is en je bent iemand die meedenkt met de wensen van de client. Je durft ook initiatieven te nemen. We werken met z’n allen in een team, maar je bent ook wel iemand die eigen verantwoordelijkheid neemt. Jij bent net als je collega’s flexibel en bereidt om elkaar te helpen, om een keer een dienst te ruilen of over te nemen. Het zorg-leefplan is digitaal en je krijgt een eigen Ipad. Wanneer dit nieuw is voor je, wordt je begeleid om dit te leren.  

Wie ben jij

 • Je hebt een  afgeronde verpleegkundige niveau 4 opleiding  
 • Je kunt zelfstandig werken 
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar
 • Je weet een fijne sfeer te creëren en je vindt het leuk om met cliënten te werken met somatische klachten
 • Je bent communicatief vaardig 
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract voor 24 uur per week!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Samenwerking in professionele zorgteams 
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 45  maximaal € 3..471,49  bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
   

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega!

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol erken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega!

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk.

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? En dat is belangrijk, een ander kun je namelijk niet veranderen, jezelf wel. 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109346

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland