Verpleegkundige niveau 4 Verzorgende of niveau 3 nachtzorg te Almelo (16 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

· Houd jij van afwisseling?
· Ben jij iemand die ondernemend is en acties durft te ondernemen?
· Heeft de nachtzorg jouw voorkeur?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Op onze locatie Titus Brandsmahof in Almelo hebben wij een team van zorgprofessionals die de nachtzorg verzorgen. Als verzorgende niveau 3 IG of Verpleegkundige niveau 4 heb je voldoende ervaring om de verschillende zorgbehoeften en zorgvragen van de cliënten aan de hand van het zorg- leefplan te volgen. In de nachtzorg weet je immers nooit welke situatie zich zal voordoen; het kan een kort zorgmoment zijn zoals een toiletbezoek of wat drinken aanbieden, maar het kan ook een complexere situatie zijn, waarbij je zo nodig maatregelen en acties onderneemt. Jij bent, samen met je collega in de nachtdienst, degene waar de cliënten ’s nachts op rekenen!

Je werkt in de nachtzorg met z’n tweeën, je bent dus nooit alleen tijdens een dienst. Een dienst kan bestaan uit 8 uur of 8,5 uur. Het team van de nachtzorg bestaat uit 6 andere collega’s. Je spreekt elkaar maandelijks tijdens het werkoverleg en hebt tussendoor contact met je collega’s via de app bijvoorbeeld. Je hebt natuurlijk ook contact met je collega’s die overdag werken voor een goede overdracht vanuit de nacht. Tijdens de nachtzorg ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de gehele locatie van Titus Brandsma, dat betekent in totaal 78 bewoners welke verdeeld zijn over verschillende woningen (verpleeghuis en verzorgingshuis) En dit zijn zowel cliënten met psychogeriatrische als somatische klachten.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Er is ruimte voor jouw ambitie door bijvoorbeeld verdieping in je functie door een specialisatie, verbreding in je functie door verandering van doelgroep (ELV/Revalidatie/Hospice/PG etc.) of een nieuwe uitdaging door werkomgeving (intramuraal, wijkzorg in de stad of op het platteland). Zo bieden wij onze medewerkers op elk moment een passende baan in hun loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende niveau 3 IG
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je glas is altijd half vol en ziet kansen en mogelijkheden
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je houdt van afwisseling en durft acties te ondernemen
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35/45
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Interesse?

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier !

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-159
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lyudmilla Misakian l.misakian-karamyan@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55961

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland