Verpleegkundige niveau 4 Vlinderteam Almelo e.o.
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons Vlinderteam Almelo zoeken wij een flexibele verpleegkundige (niveau 4). In deze functie verpleeg je cliënten in de thuissituatie en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je registreert en rapporteert digitaal.

Je bent werkzaam in een klein team en je werkt individueel. Ons werkgebied is Almelo, Aadorp, Wierden, Bornerbroek en Enter. Je rijdt in een dienstauto van ZorgAccent.

Ons werk bestaat uit geplande -en ongeplande zorg en PA opvolging. Het Vlinderteam heeft een samenwerkingsverband met de CHPA. In de nacht zijn er nog 2 vlinderteams van ZorgAccent werkzaam n.l. Reggestroom en Twenterand. We kunnen altijd een beroep doen op elkaars kennis en kunde.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd. Wij verwachten dat je zelfstandig kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu.

Je bent in het bezit van een rijbewijs. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 45 van de CAO VVT.

                                                                                                                                                        

Bijzonderheden

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Werktijden van 22.45 uur t/m 7.15 uur, minimaal 2 nachten per maand

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent diverse locaties
Postcode 7603AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wiarda Heerze 06-53569649
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Publicatiedatum 20-06-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-07-2019
Nummer 38100
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent