Verpleegkundige niveau 5 - Wijkteam Vogelwijk
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

"Samen met collega's ben ik zichtbaar in onze wijk. We hebben een vertrouwde en persoonlijke zorgrelatie opgebouwd met onze cliënten. Ik kom bij veel verschillende mensen met verschillende zorgvragen thuis. Dit maakt mijn werk afwisselend en zorgt er voor dat ik elke dag met veel plezier mijn werk doe". Klinkt dit als iets wat jij graag wilt zeggen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wie zoeken wij?
Wijkteam vogelwijk is op zoek naar een Verpleegkundige niveau 5 voor 24 uur per week die een signalerende en coördinerende rol heeft en alle begeleidende, verzorgende en verpleegkundige handelingen verricht die nodig zijn. Je hebt de regierol binnen jouw team en draagt zorg voor het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van zorg. De intakes, het maken en bewaken van de zorgplannen en de evaluaties behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Om dit goed te kunnen doen, werk je met een digitaal cliëntdossier, zodat je zo weinig mogelijk tijd kwijt bent met administratieve zaken. Je krijgt hiervoor je eigen tablet, waarmee je dit digitaal dossier kunt inlezen en invullen. Daarnaast heb je korte lijnen met de informele zorg, eerste- en tweedelijns organisaties en huisartsen.

Het team:
Wijkteam Vogelwijk is op zoek naar een wijkverpleegkundige die enkele jaren ervaring heeft en onze groep van 9 medewerkers komt versterken. Tevens maak je deel uit van een grotere groep verpleegkundigen die gezamenlijk de zorg dragen voor de cliënten.

Wat vragen wij?
  • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige HBO-V. Werkervaring is fijn, maar ook starters zijn van harte welkom;
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je deskundigheid op peil houden is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je bent ondernemend en neemt verantwoordelijkheid, je bent flexibel, stressbestendig en creatief;
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en humor en kunt goed samenwerken met collega's en mantelzorgers;
Wat bieden wij?
  • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Je werkt in een klein, dynamisch en zelfverantwoordelijk team. Zo bouw je een persoonlijke en vertrouwde zorgrelatie met zorgvragers op;
  • Samen met je teamcollega's bepaal je als team wat goed is voor jullie wijk;
  • De mogelijkheid tot leren en ontwikkelen;
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen het werkgebied Noordoostpolder/Urk voor 24 uur per week. Overige contractvormen zijn bespreekbaar;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VVT ingedeeld in FWG 50.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Kamiel Bruins, Gebiedsmanager in de Wijkverpleging via 06-82768294 De sollicitatiegesprekken worden op dit moment bij voorkeur digitaal ingepland.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature zo enthousiast en kun je niet wachten om te solliciteren? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie in de wervingsprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63306

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land