HBO-Verpleegkundige met oog voor kwaliteit? Regio Twente (verschillende intramurale locaties)
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Zie jij het voor je?

Ben jij een proactieve HBO verpleegkundige? Een professional die geen verantwoordelijkheid uit de weg gaat? Heb jij een flexibele houding en kun je zelfstandig werken? Ben je een rolmodel met overzicht en draag jij graag bij aan nóg betere zorg? TMZ weet jou te waarderen.

TMZ heeft locaties in Almelo, Borne, Bornerbroek, Geesteren (O), Hengelo (O), Tubbergen, Vriezenveen en Westerhaar. In hechte teams en samen voor persoonlijke zorg. Samen kijken wij waar jij het beste past. Is dat binnen een psychogeriatrische of somatische doelgroep? Beide is mogelijk bij TMZ!

Momenteel zijn er mogelijkheden in de Regio Twenterand

Wat wil jij?

Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort een 9,1 op Zorgkaart Nederland in 2019!

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en regelen
Als verpleegkundige niveau 5 werk jij mee in het team en voer jij de voorbehouden verpleegkundige handelingen uit. Jij plant en coördineert binnen het team activiteiten rond de cliëntenzorg. Jouw rol ligt daarbij voornamelijk op het gebied van afstemming en verbinden van de medische en verpleegkundige disciplines. Jij hebt oog voor zorgkwaliteit en het voortdurend verbeteren daarvan. De kwaliteit van leven van jouw cliënt verlies je daarbij nooit uit het oog. Jij hebt overzicht en bent aanspreekpunt voor jouw collega’s, cliënten, familie en andere zorgverleners. Jouw team bestaat uit professionals. Jouw coördinerende taken liggen vooral op het zorginhoudelijke vlak. Jij signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met de leidinggevende.

In gesprek
Door gesprekken met jouw cliënt bouw jij een langdurige vertrouwensrelatie op. Jij analyseert gedrag en stelt het zorgdossier op. Jij betrekt jouw cliënt en zijn netwerk bij het halen van de zorgdoelen. Je geeft voorlichting, advies en instructies op verpleegkundige gebied aan zowel jouw cliënt als de familie. Het bevorderen van de zelfredzaamheid staat daarbij continu voorop.

Organisatieniveau
Jij ziet het werk van jouw team in de context van TMZ. Jij signaleert kansen om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van TMZ te vergroten. Ontwikkelingen in jouw vakgebied kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg in de toekomst.

Op de hoogte blijven
Als professionele HBO verpleegkundige vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

 

Jij hebt nodig:

Diploma HBO-Verpleegkunde;

 • BIG-registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten

 

Wat staat er tegenover?

 

 • Salaris FWG 50 (max. € 3.582,26 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Lidmaatschap V&VN;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

 

Nu jij!

 

Nu jij!

HBO Verpleegkundigen zien mogelijkheden. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren.

 • Wil jij meer weten over werken bij TMZ? Mail recruitment via werken@triviummeulenbeltzorg.nl.
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk nar de eerste brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk. Wij vragen om begrip.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE001
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie TriviumMeulenbeltZorg - diverse locaties
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Recruitment
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-06-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 45687

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)