VERPLEEGKUNDIGE OOSTLOORN
Saxenburgh

Functieomschrijving

Zorgcentrum Oostloorn biedt  zorg aan ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg in eigen of een beschutte woonomgeving. Op de begane grond bevindt zich een BOPZ  en somatische afdeling, Op de 1e en 2e etage wonen bewoners met een indicatie voor behandeling op  somatische- of psychogeriatrische grondslag.

Daarnaast biedt Oostloorn extramurale zorg 24 uur per dag 7 dagen per week in de  aanleunwoningen en binnen een straal van 1 km rondom de locatie.

Word jij enthousiast van contact met ouderen? Zorg jij voor een lach op het gezicht van onze bewoners en weet jij ze een ‘thuis’ gevoel te geven? Dan zoeken wij jou, want er is een vacature voor de functie van

VERPLEEGKUNDIGE
Flexibel inzetbaar van 24 tot 28 uur per week (66,67 - 77,78 %)

 

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg aan onze cliënten/bewoners. Je signaleert en speelt in op veranderingen in de situatie van de bewoners en draagt vervolgens zorg voor goede dossiervorming.

Jij biedt je talenten aan, aan de bewoner. Je speelt in op de individuele wensen en mogelijkheden en probeert de bewoner zoveel mogelijk zijn eigen regie te laten voeren door het behouden van zijn dagelijkse zelfredzaamheid.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding voor Verpleegkundige en bent in bezit van een geldige BIG-registratie.
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten)
  • Jouw houding is patiëntgericht en klantvriendelijk.

Inschaling

Het salaris voor Verpleegkundige wordt bepaald conform CAO VVT, FWG 45, tot een maximum van € 3.153,90.

Daarnaast bieden wij jou een uitdagende baan waarin jouw kennis en talenten er toe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Bij de Saxenburgh Groep krijg je de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en jezelf te blijven ontwikkelen.

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.19.101
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Oostloorn
Postcode 7772 ZC
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ingrid de Jong (wijkmanager), te bereiken via tel 06-52055783
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-11-2019
Ingangsdatum 1 december 2019
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 49318
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh