VERPLEEGKUNDIGE OOSTLOORN
Saxenburgh

Oostloorn zoekt een VERPLEEGKUNDIGE die geniet van het werken in een enthousiast team

Inge, Verzorgende IG in Oostloorn:
Elke dag tover ik met veel plezier een glimlach op het gezicht van onze PG bewoner. Een van de redenen dat ik met veel plezier naar mijn werk ga, komt door het team waar ik deel van mag uitmaken. Het motto is: we zijn er voor elkaar en maken de dag voor onze bewoners met elkaar.

Hoe ziet het werken op de afdeling er uit?
De werkdag start met de verpleegkundige pieper op zak nemen en je inlezen. Als zorgteam bepaal je samen wie welke bewoners gaat helpen. Jouw collega die bijna klaar is met zijn/haar dienst geeft je een korte overdracht. Na de zorg tref je elkaar voor een kopje koffie of thee. Je werkt persoonsgericht. Of het nu gaat om de zorg, een praatje of een wandelingetje; net wat onze bewoner op dat moment graag wil. Geen dag is hetzelfde. De bewoners zijn heel verschillend qua persoonlijkheid en ziektebeeld. Je werkt in een enthousiast zorgteam van Verzorgenden IG, medewerkers Wonen & Welzijn en de Huishoudelijke Verzorging. Daarnaast heb je nauw contact met diverse disciplines zoals de verpleegkundige specialist, psycholoog en fysiotherapeut. Dit maakt jouw werk enorm afwisselend. In het team heb je ook neventaken. Zo kan het zijn dat je kartrekker bent voor het aandachtsveld decubitus of kwaliteitszorg. Dat wat het beste bij jouw wensen past.

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma als verpleegkundige en liefst enige werkervaring. Wij kijken ook naar jouw talenten. We vinden het belangrijk dat jij meedenkt en jouw eigen mening geeft, overzicht houdt en jouw collega’s op een coachende manier inspireert. Je bent alert en pakt werk snel en enthousiast op.  Je maakt tijd voor een dolletje tussen het harde werken door om het beste uit onze bewoners te halen. Zo draag jij kwaliteit en persoonsgerichte zorg uit.

Zorgcentrum Oostloorn
Onze locatie ligt op een rustige plek vlakbij het centrum van Hardenberg. Oostloorn heeft een mooie grote tuin waarin gewandeld kan worden. We hebben een actief wijksteunpunt waar bewoners gezellige activiteiten kunnen doen. Jij gaat aan de slag op onze afdeling Bellefleur PG met psychogeriatrische bewoners. Een gezellige afdeling waar we naar de mogelijkheden kijken wat een bewoner nog wel kan. Onlangs is de huiskamer verbouwd en opnieuw ingericht. De gangen zijn met prachtige grote foto’s versierd. Je wordt verwelkomt door een warm team met collega’s die flexibel zijn, enthousiast en voor elkaar klaarstaan.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.573,52 en maximaal € 3.471,49 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op Ingrid de Jong, Wijkmanager, via [email protected] of via 0523 - 27 7319 / 06 – 52055783. Wanneer je solliciteert, nemen we meteen contact met je op om een afspraak te maken.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V/Z.22.131
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Hardenberg
Postcode 7771 TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ingrid de Jong, via 0523-277319 / 06-52055783 of via [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 21-09-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 07-10-2022
Nummer 113341
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh