Verpleegkundige
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor locatie Radeland in Brummen zoeken wij een Verpleegkundige voor 25-28 uren per week.

Zet jij je ervaring als verpleegkundige graag breed in en wil je jezelf ontwikkelen tot een veelzijdige professional? Lees snel verder…

Jouw werkplek
Als verpleegkundige kom je te werken in een gedreven en hecht team. Radeland is een nieuwe locatie voor intensieve zorg op een natuurlijke plek aan de rand van Brummen. In Radeland wonen ouderen met een verstandelijke beperking en mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB). Er zijn zeven woningen waar per woning negen mensen wonen. Een groot deel van de cliënten is immobiel en worden met behulp van een plafondtilliftsysteem verzorgd.
Een groot deel van de cliënten gaat overdag naar de dagbesteding op het terrein, een ander deel blijft thuis. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en het beste uit zichzelf te halen.

Jouw uitdaging
 • Je biedt de verpleegkundige zorg die nodig is
 • Je kent de cliënten goed en je bent altijd dichtbij
 • Je begrijpt de kleinste signalen en bent geduldig
 • Je geeft voorlichting en advies aan je collega's
Als verpleegkundige draag je bij aan een goed leven voor ouder wordende cliënten of voor cliënten met een ernstige meervoudige beperking. Met de juiste zorg, begeleiding, creativiteit en geduld werk je aan een mooi leven voor hen. Je weet hoe je een gezellige en veilige omgeving kan creëren, bouwt een goede band op met de cliënten en kent hen goed.
Je kijkt altijd naar de individuele zorgvraag en past je begeleidingsstijl hierop aan. Naast het begeleiden van cliënten besteed je een aantal uur per week om de medische zaken op orde te brengen en houden. Jij bent de medische oren en ogen van jouw team. Jij zorgt samen met het verpleegkundige team op de locatie voor uitvoering van het medische beleid en je deelt je kennis met je agogisch opgeleide collega's. Je past waar nodig verpleegkundige handelingen toe. Ook is er de mogelijkheid om collega's op te leiden en te trainen.

Over jou
Jij bent een verpleegkundige met een stevige, flexibele persoonlijkheid en je hebt ervaring met de doelgroep. Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega's. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur. Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen nemen. Je denkt graag mee over de ontwikkeling van de locatie. Je hebt een positieve en stabiele uitstraling: bij jou is het glas altijd half vol. Je houdt van een uitdaging en bent niet snel van je stuk gebracht.

Je hebt:
 • een afgeronde verpleegkundige opleiding op niveau 4;
 • interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.
Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
Wij bieden jou:
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2025,- en maximaal €2993,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we het graag om naar onbepaalde tijd
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 16 mei via de sollicitatieknop op deze pagina. Het vacaturenummer is 951.
Heb je nog vragen? Bel dan met Anja Maatman, HBO-verpleegkundige, op telefoonnummer 06 - 25 29 37 69.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken. We maken graag kennis met jou!

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Radeland 2-16, Brummen
Postcode 6971 LV
Stad Brummen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Begeleider niveau 4
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Overig
Verpleegkundige Sociaal Psychiatrisch
Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-05-2021
Reageer voor 16-05-2021
Nummer 67939

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg