Verpleegkundige specialisten
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij een verpleegkundig specialist met ambitie en zie of zoek jij de mens achter de patiënt? Atlant heeft ruimte voor twee:

Verpleegkundig Specialisten

Kom jij ons team versterken
Als verpleegkundig specialist werk je binnen een team dat bestaat uit zeven specialisten ouderengeneeskunde en twee praktijkverpleegkundigen. We zijn gespecialiseerd in een aantal doelgroepen, zoals de ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov, dementie en chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg. We hebben ruimte voor 1 verpleegkundig specialist voor de doelgroep Korsakov en een verpleegkundig specialist voor de overige doelgroepen.
In ons team word je gedegen begeleid; als jij behoefte hebt aan ondersteuning of overleg dan maken we graag tijd voor je vrij. Bij Atlant heerst een cultuur van verbeteren en innoveren en doen we veel wetenschappelijk onderzoek. 

Wat ga je doen
Als verpleegkundig specialist onderzoek, diagnosticeer, behandel je zelfstandig en verleen je geprotocolleerde medische zorg gericht op het bevorderen van de kwaliteit van de medische zorg. 
Je participeert in het multidisciplinair overleg en onderhoudt de contacten met externe organisaties zoals het ziekenhuis, huisartsen en andere betrokkenen. Verder coördineer je de zorg op jouw eigen deskundigheidsgebied(en); je fungeert als vraagbaak, instrueert, informeert en adviseert de bewoners, verpleegkundigen, behandelaren en verzorgenden over de diagnose, prognose, effecten van de behandeling en mogelijke complicaties. Je werkt conform de werkafspraken die binnen de organisatie gemaakt zijn en de individuele afspraken die je met de specialist ouderengeneeskunde maakt en volgt hierbij landelijke wet- en regelgeving. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Als jij een betrokken verpleegkundig specialist bent, nodigen we je van harte uit te reageren. Wij gaan met plezier het gesprek met je aan als je daarnaast: 
• Beschikt over een diploma HBO verpleegkunde en een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist. Daarnaast ben je BIG geregistreerd en geregistreerd in het verpleegkundig register;
• Bevoegd en bekwaam bent in het verrichten van risicovolle en voorbehouden handelingen in relatie tot de functie;
• Affiniteit hebt met onze doelgroepen; enige ervaring met (een van) onze doelgroepen is een pre; 
• Je graag wilt ontwikkelen en een goede zelfreflectie hebt; 
• Over een rijbewijs en auto beschikt.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Een ambitieuze werkomgeving waarin leren en vernieuwen belangrijk is. Je komt te werken in een team dat klaar staat om jou verder te helpen zodat jij je goed kunt ontwikkelen als zorgprofessional. 
Verder bieden wij: 
• Een contract voor bepaalde tijd en wel voor een jaar; 
• Een maximum bruto maandsalaris van € 4.886,73 op basis van 36 uur week (CAO VVT FWG 60) en afhankelijk van kennis en ervaring; 
• De mogelijkheid parttime te werken (24-36 uur/week); 
• Een mobiele telefoon en iPad of laptop.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie in via de knop “Solliciteren” of de via de link; https://www.atlant.nl/vacature/verpleegkundig-specialisten-korsakov/. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.


Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: https://www.atlant.nl/werkenbij/atlant-als-werkgever/ 


Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Nienke van Straaten, manager Behandeling & Begeleiding, op 06 13 55 58 47. 

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 119-21
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Markenhof (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 14-12-2021
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 14-12-2021
Nummer 73714
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant