Verpleegkundige Specialist Slaapcentrum
Medisch Spectrum Twente (MST)

Gezocht

Voor de RVE Longgeneeskunde van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een
Verpleegkundig specialist/ Physician Assistant (VS/PA) voor het Slaapcentrum

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.500 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.
 
De polikliniek Longgeneeskunde
De polikliniek Longgeneeskunde bestaat uit een team van 8 longartsen, een longfysioloog, een technisch geneeskundige, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en longverpleegkundigen.
De polikliniek heeft een spreekuurgedeelte met een front- en backoffice, een volledig ingerichte longfunctie afdeling waar diagnostische onderzoeken plaatsvinden en een wetenschappelijk onderzoeksbureau waarin vele kwalitatief hoog wetenschappelijke onderzoeksprojecten met de Universiteit Twente en andere academische centra worden verricht.
Het Slaapcentrum is georganiseerd in het ziekenhuis in Enschede en daarnaast op de buitenpoli in Oldenzaal. Er wordt binnen het Slaapcentrum nauw samengewerkt met de KNO, de neurologie, de bijzondere tandheelkunde, de psychiatrie, diëtetiek en externe leveranciers van CPAP-apparatuur, die gelijktijdig aanwezig zijn op de buitenpoli.

Functieomschrijving

Als VS/PA binnen het Slaapcentrum ben je in een team van longartsen, technisch geneeskundige en verpleegkundig specialist verantwoordelijk voor de medisch te leveren zorg aan de patiënt en draag je bij aan het optimaliseren van de kwaliteit van de patiëntenzorg. Als VS/PA coördineer je de juiste behandeling rondom de patiënt met slaapproblematiek en ben je het aanspreekpunt voor verschillende disciplines.
Naast het verrichten van spreekuren en ben je betrokken bij het beoordelen van slaapregistraties (polygrafie) (interne scholing) en participeer je in het multidisciplinaire overleg (patiëntgebonden en organisatorisch) en lopende onderzoeken.

Functie eisen

  • Gediplomeerd verpleegkundig specialist of diploma HBO-V aangevuld met de geaccrediteerde master-opleiding Advanced Nursing Practice of gediplomeerd physician assistent;
  • ervaring binnen de longgeneeskunde of binnen de slaapgeneeskunde is een pre, maar geen vereiste;
  • analytisch en empathisch vermogen;
  • probleemoplossend vermogen;
  • sociaal-, communicatief vaardig;
  • oplettend, nauwkeurig, integer, betrouwbaar;
  • kandidaten reeds in opleiding tot VS of PA worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden

Een dynamisch team waar hoogwaardige en kwalitatief goede zorg voor de patiënt met slaapproblemen voorop staat. We zijn kenniscentrum voor slaap- en ademhaling gerelateerde aandoeningen en bezig met de implementatie van nervus hypoglossus stimulatietherapie als aanvullende behandeling voor onze patiënten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we goed samenwerken en laagdrempelig met elkaar overleggen. We staan open voor nieuwe ideeën en volgen ontwikkelingen. Kortom een geweldige plek om te werken als je op zoek bent naar een uitdagende en verdiepende baan binnen de longgeneeskunde.

Arbeidsovereenkomst: in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met de intentie dit nadien om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Interne kandidaten met een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen MST behouden dit vaste dienstverband.   
Ingangsdatum: in overleg
Arbeidstijd: in overleg
Salaris: FWG 60
CAO: Ziekenhuizen

Bijzonderheden

Voor meer informatie over deze vacature, verwijzen wij graag naar onze vacaturesite www.werkenbijmst.nl 

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente (MST)
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 29-05-2022
Ingangsdatum 16-02-2022
Nummer 108097

Medisch Spectrum Twente (MST)

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente (MST)