Verpleegkundige trainees
ZGT

Functieomschrijving

In een periode van 23 maanden ontwikkel je je aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan tot verpleegkundige coördinator van zorg. Gedurende het traineeship ben je werkzaam op drie verschillende verpleegafdelingen in ZGT.
Als verpleegkundige op de afdeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van, of behaalt op korte termijn, het diploma verpleegkundige niveau 5 (HBO-V). Een ziekenhuisstage tijdens je studie is een pré. Je hebt maximaal een half jaar werkervaring in een ziekenhuis of een jaar in een ander werkveld. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan de ontwikkeling op de afdeling en je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling.
Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met veranderingen in de zorg.
Je werkt zelfstandig in teamverband en bent leergierig en assertief. Je vindt het vanzelfsprekend om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,= (45-0) en maximaal € 3.072,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is voor de duur van het traineeship, voor 23 maanden.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Een meeloopochtend is een onderdeel van de selectieprocedure.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer MR19-DA106
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mariël Tunderman, P&O adviseur, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 12 99 21 45.
Functie(s) Trainee
Publicatiedatum 12-06-2019
Ingangsdatum juli 2019
Reageer voor 19-06-2019
Nummer 46489
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT