Verpleegkundige voor de SEH opleiding 2020/2021
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is een dynamische afdeling die volop in beweging en ontwikkeling is. Jaarlijks worden 28.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer.

Functie eisen

Je bent bij voorkeur in het bezit van een HBO-V diploma, hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt minimaal een jaar werkervaring als algemeen verpleegkundige op een verpleegafdeling. Je kunt goed in teamverband werken. Je kunt omgaan met, bij de afdeling horende, complexe verpleegsituaties. Je bent stressbestendig en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Het begeleiden van patiënt en familie vind je belangrijk. Je bent enthousiast, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met de patiënten als het werken in teamverband. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.

Inschaling

Jouw salaris is tijdens de voorwerkperiode ingedeeld in FWG 45 en tijdens de opleiding in FWG 50. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336,= (50-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Na afronding van de opleiding en wanneer je definitief wordt geplaatst binnen de afdeling SEH, word je ingedeeld in FWG 55. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.665,= (55-0) en maximaal € 3.917,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wij bieden je een overeenkomst voor bepaalde tijd. Je wordt geplaatst binnen de SEH afdeling voor de duur van de opleiding. Na beëindiging van de opleiding wordt bekeken of definitieve plaatsing mogelijk is op basis van ruimte in de personeelsformatie.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De terugbetalingsregeling conform de regeling studiekosten is van toepassing.

We zouden het op prijs stellen als je een dag mee wilt lopen op de SEH, dit als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-162
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Martin Leferink, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 49 64 18 90.
Functie(s) Overig
Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-12-2019
Ingangsdatum 2020/2021
Reageer voor 20-12-2019
Nummer 49954

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT