Verpleegkundige
Tactus Verslavingszorg

Over de functie:

Kies jij bewust als verpleegkundige voor de verslavingszorg en wil jij daarbinnen toonaangevende zorg leveren? Dan is onze locatie in Zutphen op zoek naar jou!

In deze functie:

 • Breng je jouw kennis en kunde mee en durf je jouw verantwoordelijkheid te nemen in het uitvoeren van de werkzaamheden.
 • Komen jouw kwaliteiten op het gebied van somatische-, psychiatrische-, en/of verslavingszorg volop tot zijn recht.
 • Behoren ook cliënten met een licht verstandelijke beperking tot onze doelgroep.
 • Zoeken wij de professionele en proactieve teamplayer die vanuit positiviteit te werk gaat, maar ook een conflict kan hanteren.
 • Is geen dag hetzelfde in deze zeer diverse doelgroep en dàt is wat je zo aanspreekt en waar je je werkplezier uit haalt.

Dit neem je mee:

 • Een afgeronde opleiding MBO-V of HBO-V.
 • Een geldige BIG registratie.
 • Affiniteit en/of ervaring met het werken in de psychiatrie en/of verslavingszorg.
 • Bereidheid om onregelmatige diensten te werken.

En verder:

 • Ben je een teamplayer en kun je flexibel anticiperen op de situaties die zich voordoen.
 • Weet je om te gaan met een crisissituatie en weet je hoe daarin te handelen.
 • Ben je bij voorkeur bekend met de lokale sociale kaart en weet je te netwerken.
 • Beschik je daarnaast over een goede dosis humor en relativeringsvermogen, dan ben je bij ons op de juiste plek!

We verbinden graag jou, professionele en proactieve verpleegkundige, aan ons team om mee samen te werken en om verder te groeien. Neem je specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 45. Het maximale, fulltime salaris is € 3.326,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

En verder:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Gerrit Kroes, manager, via telefoonnummer 06- 131 221 93.  Hij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 387
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Willem Dreesstraat
Postcode 7204JP
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Gerrit Kroes, manager, via telefoonnummer 06- 131 221 93.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 05-10-2020
Ingangsdatum 2 oktober 2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55179
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg