Verpleegkundigen | onbepaald | uren in overleg
Zorggroep Noorderboog

De functie

Wil je het beste uit jezelf halen en de beste zorg aan onze bewoners geven?  En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom op een van onze locaties om Zorggroep Noorderboog te versterken als verpleegkundige!

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit woonzorgcentra, verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Wat ga je precies doen?

Als verpleegkundige verzorg, begeleid en verpleeg je de cliënten en participeer je in de kwaliteitszorg van de afdeling. Ook verleen je complexe zorg aan cliënten.  Eigen regie van onze cliënt staat centraal binnen onze organisatie. Je ondersteunt, versterkt en coacht het team om de eigen regie van de cliënt zo optimaal mogelijk vorm te geven.

Werken bij Zorggroep Noorderboog is teamwork. Je staat er nooit alleen voor. Kom je er even niet uit? Laat het dan weten aan een van je collega’s met wie je samenwerkt.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt het diploma verpleegkundige op mbo of hbo-niveau en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent servicegericht en bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt kennis van sociale-, psychische- en lichamelijke ziekteverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften;
  • Je bent organisatorisch goed onderlegd en hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan kwaliteit van zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je hebt geduld, tact, respect en bent een integer en hulpvaardig persoon. Verder heb je doorzettingsvermogen en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd.

De functie van verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering, korting op je sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Voor meer informatie over het werken binnen Zorggroep Noorderboog mag je contact opnemen met onze recruiter Tanja Blom, telefoonnummer 06–1388 1751 of per e-mail vacatures@noorderboog.nl.

Stuur je sollicitatie

Heb je interesse in de functie van Verpleegkundige op één van onze locaties? Stuur dan je sollicitatie voorzien van je motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 1904.02 naar vacatures@noorderboog.nl.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Speeddate

 

 
Type Vacature
Intern nummer 1904.02
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Werkhorst
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 17-10-2019
Ingangsdatum 03-10-2019
Reageer voor 30-11-2019
Nummer 48678
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn. Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Meer over Zorggroep Noorderboog