Verpleegkundigen die 8-uurs diensten willen draaien gericht op complexe zorg - Apeldoorn
Verian

Wil jij 8-uursdiensten draaien én werken in de thuiszorg? Dat kan bij Vérian! Voor een van onze teams in Apeldoorn zoeken wij:

Verpleegkundigen die 8-uurs diensten willen draaien gericht op complexe zorg
Voor 20 tot 28 uur in de week

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundige ben je onmisbaar voor de dagelijkse zorg en verpleging van onze cliënten thuis. Je richt je op complexe zorgvragen en je verricht (hoog) complexe zorg, maar pakt ook de dagelijkse verpleging en verzorging daarbij op. Je kijkt binnen je werk naar nieuwe mogelijkheden en bent hierin vooruitstrevend en ondernemend. eHealth maakt onderdeel uit van je werk en draagt bij aan het efficiënter inzetten van zorg bij onze cliënten. 
Je kijkt naar de cliënt met een menselijke en medische blik. Je weet wat er speelt en signaleert veranderingen. Op basis van de indicatie stel jij het (verpleegkundig) zorgplan op en coördineer je de zorgverlening. Je overlegt met je collega’s over verpleegkundige interventies en je schakelt waar nodig met andere zorgprofessionals. 

In Apeldoorn bieden wij de mogelijkheid om 8-uurs diensten te draaien. Je werkt overdag en in de avond. Je hoeft geen nachtdiensten te werken.

Ook als je net gestart bent als verpleegkundige en je nog niet veel ervaring hebt opgedaan op het gebied van complexe zorg, ben je van harte welkom! Bij Vérian mag je lerend zijn. Ontwikkelen vinden wij belangrijk. Wij bieden volop mogelijkheden voor scholingen om je verder te bekwamen. 

Wat bieden wij? 

 • 8-uursdiensten in de thuiszorg én een contract voor 20 tot 28 uur per week;
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd als je aantoonbaar 2 jaar relevante werkervaring hebt. Heb je die niet, dan krijg je een tijdelijk contract die bij goed functioneren snel wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 45;
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals o.a. onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof;
 • De mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk producten aan te schaffen;
 • De mogelijkheid tot het overnemen van je studieschuld. Vraag naar de voorwaarden;
 • Binnen je werk heb je de mogelijkheid om extra taken op te pakken, zoals plannen, roosteren, leerlingen begeleiden etc.;
 • De mogelijkheid tot het gebruik van een leaseauto;
 • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng om de beste zorg te bieden! 

Binnen Vérian kun jij je altijd ontwikkelen en doorgroeien! Wij bieden bijvoorbeeld leer-werkplekken aan voor de hbo opleiding Verpleegkunde niveau 6 of een specialistische opleiding. 
Graag gaan we met jou in gesprek om te verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen! 

Wat vragen wij van jou? 

 • Je hebt (bijna) de mbo opleiding Verpleegkunde (niveau 4) afgerond met een diploma en je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent deskundig en levert met passie en aandacht zorg aan de cliënt; 
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien. Wij vragen die voor jou aan;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en hebt, bij voorkeur, de beschikking over een auto;
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatig en in wisselende diensten te werken. Je werkt ochtend-, dag-, avond- en/of weekenddiensten;
 • Je stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.

Wie zijn wij?
Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg! 

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. 

Wil je graag meer informatie? 
Bel of app dan met Pam ter Steeg, manager Verpleging en Verzorging op telefoonnummer 06-52745029.

Solliciteren? 
Reageer direct via de website www.werkenbijverian.nl. Of solliciteer via whats app naar 06-13886320.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 13-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 30-06-2023
Nummer 114068
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian