Verpleegkundigen Thuiszorg
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

Wil jij graag werken in een kleinschalige thuiszorgorganisatie met daarin korte lijnen tussen de planning, medewerkers/collega's en cliënten? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van ons Thuiszorg team Oude IJsselstreek en Doetinchem zijn wij op zoek naar:

Verpleegkundigen

20 uur p/w (contracturen bespreekbaar)

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding Verpleegkunde (niveau 4) en je hebt bij voorkeur enige werk- en/of stage ervaring.

Je bent in staat om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren en je bent flexibel inzetbaar. Je bent oplettend, nauwkeurig en hygiënisch bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je gaat integer om met vertrouwelijke gegevens van onze cliënten en staat voor kwaliteit en respect.

Je signaleert problemen en kansen met betrekking tot de zorgvragen van de cliënten en onderneemt zelfstandig stappen of doet voorstellen ter verbetering.

Je hebt rijbewijs B en de beschikking over een auto.

Inschaling

Wij bieden je een zelfstandige functie in een dynamische, maar zeer betrokken organisatie, waar persoonlijk contact centraal staat. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Wij zijn bereid om met je in overleg te gaan over de contracturen, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Betrokkenheid, inzet en collegialiteit zijn sleutelwoorden die bepalend zijn voor de sfeer in onze organisatie. Saamhorigheid is binnen De Gouden Leeuw Groep dan ook sterk aanwezig, zowel tussen de medewerkers onderling als tussen onze medewerkers en onze cliënten en bewoners. Dit maakt dan ook dat eenieder zich snel ‘thuis’ voelt binnen onze organisatie.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan door middel van de sollicitatie mogelijkheid op onze website www.degoudenleeuwgroep.nl/vacatures. Wij nemen dan contact met je op. Heb je zelf nog vragen? Neem dan contact op met één van onze Intercedenten Thuiszorg via 0315-396950.

 

 

Type Werkplein
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie De Gouden Leeuw Groep Thuiszorg
Postcode 7064AA
Stad Silvolde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-08-2020
Reageer voor 30-09-2020
Ingangsdatum 04-08-2020
Nummer 54114
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Thuiszorg Rijn & IJssel is een onderdeel van De Gouden Leeuw Groep en onderscheidt zich door haar korte lijnen. Er wordt gewerkt vanuit 4 wijkteams: Doetinchem, Liemers/Montferland, Bronckhorst en Oude-IJsselstreek. De teams bestaan uit zorgmedewerkers vanaf niveau 2 t/m niveau 5.

Meer over De Gouden Leeuw Groep