Vervoersbegeleider EC MEppel
Cosis

Introductie en uren

Het team van Expertise Centrum KJG Meppel is op zoek naar een Vervoersbegeleider voor 9 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

De cliënt: Ik ga dagelijks naar het kinderdagcentrum omdat ik een ontwikkelingsachterstand heb. Een aantal keren per week ga ik 's ochtends en 's middags mee met het groepsvervoer, de overige dagen word ik gebracht en gehaald door mijn ouders. Tijdens de busrit heb ik voortdurend toezicht en begeleiding nodig vanwege mijn epilepsie en mijn gedragsproblematiek. Ik vind het prettig wanneer er tijdens de busrit aandacht voor mij is op een positieve manier.

Jouw collega's: Als collega ben je zelfstandig en je hebt werkervaring in het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsachterstand/beperking. Je bent in staat om de kinderen op een respectvolle manier te begeleiden en een duidelijke structuur en grenzen aan te bieden. Daarnaast ben je flexibel en creatief in het reageren op diverse situaties en kun je relativeren. Je ben in staat om het bespreekbaar te maken wanneer je een lastige situatie meemaakt die je kan reflecteren en eventueel kun je samen met de begeleider sparren over de situatie.

Je werkdag begint 's ochtends op de locatie. Je wordt om half 8 opgehaald door de vervoerder en gaat op route om de kinderen op te halen en begeleidt ze naar het expertisecentrum. Rond 9.00 uur nadat je een overdracht hebt gedaan ga je naar huis om 's middags de kinderen weer naar huis te brengen. Je wordt dan opgehaald om kwart over 3 opgehaald en rond half 5 ben je weer terug op de locatie.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-2 / helpende.
  • Affiniteit met de zorgsector.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's vervoersbegeleiders minimaal € 1.809,- en maximaal € 2.524,- volgens FWG 20 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor donderdag 18 augustus 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Tineke Spraakman, teamcoördinator op telefoonnummer 06 110 319 58. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website EC KJG Meppel.

Op deze locatie komt het cliëntprofiel Samira voor. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2524
Organisatie Cosis
Locatie Expertisecentrum KJG Meppel
Postcode 7944 BE
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 9
Uren tot 9
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 05-08-2022
Reageer voor 18-08-2022
Nummer 113130

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis